Witam,
Kupiłem kamerę jak w tytule black 4. Dokupiłem kartę 64gb sandisk ultra, ( prędkość 48mb/s ), i zaczęły się problemy. Otóż kamera nie nagrywa dźwięku, zamula przy nagrywaniu, wygląda to tak jak w przymusowym zwolnionym tempie, dodam tylko że nagrywam w 1080p, 120 fps, w 90 fps jest tak samo. Pomyślałem, że to wina karty, poszedłem wymieniłem na SANDISK EXTREMe micro SDHC UHS-I 32gb 60mb/s. Problem jest taki sam, nic się nie zmieniło. Co robić?? iść i dalej wymieniać karty ? złe ustawienia ?? coś innego może stwarzać taki problem?? Przesiadłem się z Gopro hero 2, i póki co bardzo chce wrócić do niej bo poziom mojej frustracji jest już prawie MAX. Może kamera jest wadliwa ?? Przyjaciel dwa tygodnie temu kupował w tym samym sklepie kamerę, i bateria trzymała 5 min. oddał do serwisu i niby nowe oprogramowanie wgrali i jest ok. Ja też ściągnąłem update ze stronki gopro.com wgrałem, ale to również nic nie dało.
Dodam tylko, że kamera i karta zakupiona w Media Expert.
Filmiki odtwarzam bezpośrednio z karty, bezpośrednio z telewizora, bo komp nie ogarnie tego napewno, a wymieniam dopiero w listopadzie. Mogę spróbować przez konsole, i z dysku HDD podpiętego do TV.