Witam. Niestety nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, więc piszę nowy post. Otóż podłączyłem moje Hero4 Silver kablem USB do komputeraz i wyskoczył mi komunikat, że jest dostępne nowy Softwear. Oczywiście kliknąłem, żeby zainstalowało, ale kilka chwil później wyskoczyło, żę "Update failed" na komputerze i na ekranie z przodu GoPro. Na komputerze w okienku kliknąłem "cancel" i wszystko spoko, ale na kamerce cały czas migają czerwone lampki i cały czas widnieje napis "Update failed". Co mam z tym zrobić? Byłby ktoś w stanie pomóc?
Niepowodzenie Update'a
Rozpoczęty przez Piotrek26 , 30 cze 2015 12:02
Napisano 30 czerwiec 2015 - 12:45
Tylko problem w tym, że ja nawet nie mogę wejść do ustawień bo na tym ekraniku z przodu GoPro jest napisane "SD Update - Firmware Update Failed". Tylny ekran się nie włącza. Cały czas migają 2 czerwone lampki i nic poza wyłączeniem kamery nie mogę zrobić. Jak ponownie odpalam to cały czas jest to samo :/
Napisano 30 czerwiec 2015 - 13:35
Napisano 30 czerwiec 2015 - 21:30
Dokładnie to samo. Naładowałem do pełna, podłączyłem do kompa i od razu pokazało, że Update udany. Co prawda od razu potem komunikat z GoPro nie zniknął, ale zrobiłem myk z wyjęciem baterii, przytrzymaniem spustu, wsadzeniem baterii i kliknięciem on/off. Zadziałało Dzięki za pomoc!
- jacqu1916 i slaw lubią to
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →