Witam
Kilka dni temu kupiłem kamerke forever sc-200 - jedna z podrobek sj4000. Generalnie jestem zadowolony z kamerki,jakosc do moich zastosowan i w stosunku do ceny bardzo dobra
Jednak 2 rzeczy mnie nurtuja
1.kiedy właczam kamere to mam na ekranie wszystkie ikonki takie jak poziom baterii,jakosc w jakiej krec,długosc nagran itp jednak za ktoryms właczeniem badz zmianie baterii te ikonki po prostu znikaja i trzeba przyworcic ustawienia fabryczne Co moze byc powodem ze to sie dzieje ? jest to troche denerwujace bo nie widze stanu baterii itp.
2. to kiedy nagrywam np 6 min film to jest on pociety na 3 czesci - czy to normalne ?
Pozdrawiam
Napisano 22 lipiec 2015 - 12:13
Wróć do Pozostałe · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: forever, sc, problem
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Lamax x10 - dziwne dzwięki podczas odtwarzaniaNapisany przez mazinho_2005 , 05 paź 2017 lamax, x10, problem |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero5 →
GoPro Hero 5 Session problem updateNapisany przez heeeeerman , 20 lip 2017 session, update, problem i 2 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3+ →
Problem z aktualizacją Gopro hero 3+ silverNapisany przez michal3950 , 04 lut 2017 gopro, problem, aktualizacja i 2 więcej |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → SJCam →
Problem z baterią w TRACER SJ4000Napisany przez pixell232 , 05 sty 2017 bateria, problem |
|
|
|||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Tracer eXplore SJ4000 - problem z jakością wideoNapisany przez xLewinPL , 25 paź 2016 Tracer, sj4000, jakosc, wideo i 1 więcej |
|
|