Witam. Kupiłem sobie 3 dni temu kamerke Gopro 4 black i chcialbym nauczyc sie pracować w programie Gopro studio 2 lecz mam problem juz na samym początku nie moge konewertowac plików . wyskakuje mi taka informacja. Czy ktoś mogłby mi dobrze doradzić co mam zorbić problem1.png 369,07 KB 19 Ilość pobrań
Napisano 29 lipiec 2015 - 11:27
Coś wiecej? Dodam ze z komputerem mało mam do czynienia więc sie zbytnio nie znam. Dodam gdy zainstalowałem same Gopro 2.0 studio mogłem konwertować plik ale dziewków nie mogłem dodawać do filmków wiec sciagnel Quick Time Player i od tego czasu juz nie moge konwertować plików.
Napisano 29 lipiec 2015 - 15:58
Powiem tak, jak się nie znasz daj komuś kto się zna, bo trzeba oczyścić z kodeków a to nie jest proste, jest konflikt między nimi i nie ma co wałkować, możesz też zainstalować na innym kompie i sprawdzić.
Usuń wszystkie kodeki jakimś uninstalerem od Quick Time po klite itd, usuń jeden i odpalaj czy działa i następny.
Na stronie producenta jest też pomoc warto tam zerknąć, opisują krok po kroku co trzeba zrobić.
Jeśli nie to to można tam poszukać może coś znajdziesz.
Powodzenia.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Gopro studio
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → GoPro Studio 2.0 →
Niby temat wałkowany a odpowiedzi brakNapisany przez kempu , 31 maj 2016 Problem, interfejs, gopro studio |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
ODINSTALOWANIE GOORO STUDIO - całkowiteNapisany przez Szafa , 24 maj 2016 Reinstalacja, usuwanie i 2 więcej |
|
|
|||
|
Forum → Śmietnik →
Funkcja Flux w GoPro StudioNapisany przez jacobsince , 24 mar 2015 flux, goprostudio, gpstudio i 2 więcej |
|
|
||
Oprogramowanie do kamer oraz edycji video → Aplikacje na komputer → GoPro Studio 2.0 →
Ilość fps w surowym filmie, a konwertowanym materiałemNapisany przez xaoming , 16 gru 2014 fps, konwersja, konwersowanie i 1 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3+ →
Zrozumieć ustawienia Hero3+Napisany przez koem , 23 mar 2014 gopro studio, hero3+, ustawienia i 1 więcej |
|
|