Hej mam nadzieje, że od razu nie poleca w moją stronę jakieś hejty co do tematu czy, ze się np: "nie przywituje" , ale do rzeczy
Od dłuższego czasu zanoszę się z zamiarem kupienia kamery, ale od nikogo ze znajomych nie mogę uzyskać satysfakcjonującychmnie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
tak jak w temacie nie mam pojęcia co kupić... Kamera ma być wykorzystywana zarówno do zdjęć jak i kręcenia filmów. Główny wyznacznik to posiadanie wifi, a drugi wyświetlacz(jeśli ma wifi to mogę oglądać podgląd na telefonie) i tu pytanko... czy obraz z jednej kamery może być oglądany na wielu urządzeniach jednocześnie??? Mój budżet na kamerę to raty 0% + zaskurniaki na zakupienie kilku akcesoriów Plusami silvera jest wyświetlacz,12 mpix, wymienna bateria, akcesoria(obudowy) pasują z innych gopro, natomiast plusami session.. hmmm... sam nie wie, mała obudowa i to chyba wszystko...mimo to, to i tak mam dylemat którą kamerę kupić...
zapomniałem dodać, ze zastanawiałem się nad kupnem kamer xiaomi, ale stabilizacja obrazu jest lepsza w gp.