Czy istnieje możliwość nagrywania materiału wideo i równoległego wyświetlania obrazu na smartphonie (android) poprzez aplikacje GoPro?
GoPro Hero 3 Black i aplikacja na androida GoPro
Rozpoczęty przez tester , 28 maj 2013 12:01
Napisano 12 czerwiec 2013 - 09:59
U mnie działa na androidzie 4.0.4 - tyle, że obraz znika w HTC HD2 gdy odpalam nagrywanie, ciekawe w czym ma problem. Standardowo brak pamięci?? (bolączka HD2). Miał ktoś taki problem??
Przybył w rodzinie Samsung Galaxy S3 mini ,na nim sprawdzę i dam znać jak tu chodzi.
Przybył w rodzinie Samsung Galaxy S3 mini ,na nim sprawdzę i dam znać jak tu chodzi.
Napisano 17 czerwiec 2013 - 16:47
jaka dokładnie aplikacja ze AndoidMarket pobrac? i jak to pokolei się robi?
Pobrałem aplikację : GOPRO APP GOPRO
Po uruchomieniu SEARCHING FOR
A WIFIGOPRO "klepsydra" się kręci
na "CHYBA!!!!" wszystkie sposoby próboiwałem i nic. JAK TO POŁĄCZYĆ ze sobą??
W tej aplikacji na AndroidMarket w opisie jeden gość pisze że nie idzie zrobić podglądu na żywo w GPH3. W co nie wierzę, chyba że w tej aplikacji.
Czy nalezy ustawić połączenie sieci WiFi - ustawić hasło login i wtedy będzie się łączyć z kamerką? Jeżeli tak to jak ustawić hasło w GOPRO bo już szukałem
Pobrałem aplikację : GOPRO APP GOPRO
Po uruchomieniu SEARCHING FOR
A WIFIGOPRO "klepsydra" się kręci
na "CHYBA!!!!" wszystkie sposoby próboiwałem i nic. JAK TO POŁĄCZYĆ ze sobą??
W tej aplikacji na AndroidMarket w opisie jeden gość pisze że nie idzie zrobić podglądu na żywo w GPH3. W co nie wierzę, chyba że w tej aplikacji.
Czy nalezy ustawić połączenie sieci WiFi - ustawić hasło login i wtedy będzie się łączyć z kamerką? Jeżeli tak to jak ustawić hasło w GOPRO bo już szukałem
Napisano 30 lipiec 2013 - 09:13
Witam, od dzisiaj po aktualizacji gopro app i oprogramowania kamery mamy podgląd albumu zdjęć i odtwarzanie filmów nagranych na karcie bezpośrednio przez aplikację
Poprawili tez podgląd podczas nagrywania i w końcu działa.
Ja juz się zaktualizowalem i wszystko jest ok. W końcu mamy w gopro app funkcjonalność LCD backpacka
Poprawili tez podgląd podczas nagrywania i w końcu działa.
Ja juz się zaktualizowalem i wszystko jest ok. W końcu mamy w gopro app funkcjonalność LCD backpacka
Napisano 30 lipiec 2013 - 09:47
Wszystko dziala jak kolega napisal powyzej jedynie przy wlaczonym portune nie ma podgladu podczas nagrywania jak i mozliwosci zobaczenia wczesniej nagranego filmiku. Przynajmniej tak jest na moim Samsungu Xcover Ale tak czy siak duza zmiana na lepsze.
Rybka lubi plywac! C&R