Witam! Kupiłem dzisiaj używną gopro hero 2014 na allegro i mam taki problem, ze kamerą wgl nie działa, nie chce sie ładować i koputer jej nie wyszukuje jak próbuje ją włączyc to nawet dioda sie nie zapala. Kamera jest na gwarancji media markt. Mam ktoś jakies rady?
problem z gopro
Rozpoczęty przez minz , 28 sie 2015 11:26
Napisano 28 sierpień 2015 - 11:32
Najpierw się przedstaw, później dwa wydechy, przeczytaj instrukcję i zobacz czy na pewno robisz wszystko jak powinieneś.
Później, jeśli okaże się że jednak zepsuta, to albo się dochodź ze sprzedającym allegro, albo ślij na freeway.
Więcej poczytasz w innych wątkach
Pozdrawiam
Napisano 29 sierpień 2015 - 06:58
Baryłka to nic innego jak filtr ferrytowy. Ma zwolenników i prześmiewców.
Pierwsi twierdzą że redukuje zakłócenia powstające w sieci/kablu
Drudzy zaś twierdzą że to tak samo działa jak magnesy od Kaszpirowskiego uzdatniające wodę zdatną do picia
Ogólnie niema nic wspólnego z ładowaniem sprzętu.
Bateria się nagrzeje jak każda przy ładowaniu Chyba że po 5 minutach jest kure.... gorąca nie do dotknięcia to coś nie gra.
offtopic: wniosek jeden sprzęt z wymiennym aku to dobry sprzęt wymieniasz na inny i sprawdzasz czy nadal problem istnieje po stronie aku czy sprzętu
Napisano 19 wrzesień 2015 - 13:16
Freeway wysłał mi nową kamerę doszła mi w środę i dzisiaj wyjmuję kartę sd z gopro i chce sprawdzic zdjęcia. Zdjęcia wszystko jest tak jak powinno, więc wyjmuje karte sd z tableta wkładam ją do gopro i kamera nie chce sie włączyc. Ktos wie co może jej dolegać ?