Witam
Jak odpowiednio przygotować powierzchnie kasku do przyczepienia przylepca od gopro? Wiem jedynie, że należy odczekać, żeby mocno się przykleiło? Czym najlepiej odtłuścić powierzchnię? Z góry dzięki za rady
Pozdrawiam
Witam
Jak odpowiednio przygotować powierzchnie kasku do przyczepienia przylepca od gopro? Wiem jedynie, że należy odczekać, żeby mocno się przykleiło? Czym najlepiej odtłuścić powierzchnię? Z góry dzięki za rady
Pozdrawiam
Dzięki za szybką odpowiedź Ale czym najlepiej odtłuścić? Mam dostęp do benzyny ekstrakcyjnej i odtłuszczacza kosmetycznego do paznokici(taki dla kobiet, przed malowaniem) - co będzie lepsze? Zauważyłem, że przylepiec lekko odstaje na jednym z rogów-czy to duży problem, czy raczej to zignorować? Sorki, za tyle pytań, ale nie chciałbym zgubić mojej kamery
Zrobiłem zdjęcia i ten "odstęp" na nich dziwnie wyglądał... przyjrzałem się dokładniej i okazało się, że naklejka, przylega idealnie, tylko plastik szybkozłączki(który jest trochę większy) odstaje Więc, teraz tylko czekam, aż bateria skończy się ładować, sprawdzam najlepsze położenie kamery i przyklejam
P.S. Niestety zdjęcia, przez słabe oświetlenie i konieczność użycia lampy błyskowej nie oddają realnego wyglądu
Witam
Pozdrawiam
Witam,
Ja mam dodatkowo przykręcone na śrubkę Nie ufam tym przylepcom !