GoPro Hero3 Silver Edition
Rozpoczęty przez Filonnet , 28 gru 2012 08:54
Napisano 28 grudzień 2012 - 08:54
GoPro Hero3 Silver Edition - cena w sprzedaży detalicznej 1499. Jest to średni model wśród wprowadzonej serii Hero3.
HERO3: Silver Edition oferuje tej samej wysokiej klasy specyfikację, jak słynna kamera HD HERO2, z tym że jest o 30% mniejsza, 25% lżejsza i ma wbudowane Wi-Fi. HERO3: Silver Edition jest poręczna, łatwa do zamocowania, wodoszczelna do 60m, pozwala rejestrować ultra-szerokie ujęcia w rozdzielczościach 1080p30 fps i 720p60 fps oraz 10 zdjęć na sekundę w 11MP.
Udoskonalenia:
1. Wbudowane Wi-Fi
2. Udoskonalona jakość dźwięku
3. Ultra szerokokątny asferyczny obiektyw
4. Port Micro HDMI
5. Gniazdo na kartę microSD™ (Obsługuje karty do 64GB)
6. Port USB
7. Port dla opcjonalnych akcesoriów: 3.5mm Stereo Mic
Adapter, Composite A/V Adapter*
8. Matryca 11MP
Przy zakupie otrzymujemy zestaw zawierający:
1. Kamera HERO3: Silver Edition
2. Wodoszczelna obudowa do 60m
3. Szybkozłączka - 1 szt
4. Szybkozłączka J-Hook - 1 szt
5. Mocowania samoprzylepne: 1 zakrzywione + 1 proste
6. 3-way Pivot Arm
7. Śrubki + złączki
8. Akumulator Li-ion
Specyfikacja - pochodzi z katalogu producenta.
HERO3: Silver Edition oferuje tej samej wysokiej klasy specyfikację, jak słynna kamera HD HERO2, z tym że jest o 30% mniejsza, 25% lżejsza i ma wbudowane Wi-Fi. HERO3: Silver Edition jest poręczna, łatwa do zamocowania, wodoszczelna do 60m, pozwala rejestrować ultra-szerokie ujęcia w rozdzielczościach 1080p30 fps i 720p60 fps oraz 10 zdjęć na sekundę w 11MP.
Udoskonalenia:
1. Wbudowane Wi-Fi
2. Udoskonalona jakość dźwięku
3. Ultra szerokokątny asferyczny obiektyw
4. Port Micro HDMI
5. Gniazdo na kartę microSD™ (Obsługuje karty do 64GB)
6. Port USB
7. Port dla opcjonalnych akcesoriów: 3.5mm Stereo Mic
Adapter, Composite A/V Adapter*
8. Matryca 11MP
Przy zakupie otrzymujemy zestaw zawierający:
1. Kamera HERO3: Silver Edition
2. Wodoszczelna obudowa do 60m
3. Szybkozłączka - 1 szt
4. Szybkozłączka J-Hook - 1 szt
5. Mocowania samoprzylepne: 1 zakrzywione + 1 proste
6. 3-way Pivot Arm
7. Śrubki + złączki
8. Akumulator Li-ion
Specyfikacja - pochodzi z katalogu producenta.
FORUM | | |
Napisano 28 luty 2013 - 07:35
Mam pytanko: czy jest możliwy bieżący podgląd nagrywanych ujęć na smartfonie z systemem Windows, przez Wi Fi ?
Na początek aby niknąć inwestowania w akcesoria dodatkowe, chciałby pomagać sobie w opanowaniu tej kamerki przy pomocy komórki.
Czy jest to możliwe ?
Na początek aby niknąć inwestowania w akcesoria dodatkowe, chciałby pomagać sobie w opanowaniu tej kamerki przy pomocy komórki.
Czy jest to możliwe ?
Napisano 28 luty 2013 - 13:53
Mam pytanko: czy jest możliwy bieżący podgląd nagrywanych ujęć na smartfonie z systemem Windows, przez Wi Fi ?
Czy jest to możliwe ?
Nie ma takiej możliwość. Chyba, że ktoś napisze aplikacje, która będzie łączyła się z GoPro i będzie odczytywać filmy z karty. W chwili obecnej nie ma możliwości podglądu aktualnie nagrywanego filmu przez aplikacje GoPro.
GoPro Hero3 Black Edition & Wi-Fi Remote + SanDisk Ultra® microSDXC UHS-I 64GB + GoPro Battery BacPac
Napisano 01 marzec 2013 - 12:32
Jak na razie GoPro App dostępna jest na iOS i Android, na Windows Phone w fazie dewelopmentu.
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 5 Black + GoPro Hero 3 Black + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G5 + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Napisano 01 marzec 2013 - 13:00
Przepraszam takie przyzwyczajenie z pracy u mnie ciągle coś jest w tej fazie
GoPro jest w trakcie tworzenia swojej apki na Windows Phone
Takie info znalazłem w serwisie Windows Phone Central o
GoPro jest w trakcie tworzenia swojej apki na Windows Phone
Takie info znalazłem w serwisie Windows Phone Central o
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 5 Black + GoPro Hero 3 Black + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G5 + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Napisano 31 styczeń 2015 - 20:16
Witajcie jestem nowym członkiem forum oraz użytkownikiem sprzętu GoPro z czego jestem bardzo zadowolony.
Chciałbym dopytać was jak wygląda kwestia opróżniania karty micro SD? nie ma możliwości usuwania nagranych ujęć i tutaj nasuwa mi się pytanie
Czy kamera autmatycznie oczyszcza pamięć w momenci gdy zaczyna brakowac miejsca? czy jest jakiś inny sposób na opróżnianie zajętej pamięci?
Pozdrawiam,
Artur
Napisano 31 styczeń 2015 - 20:38
takie pytania mnie załamują, ale cóż odpowiem
możesz sformatować kartę kolego, a nawet więcej powiem to jest oczywista oczywistość
przeczytaj instrukcję obsługi, czasami bywa przydatna , oraz poczytaj forum że zacytuje klasyka "forum nie istnieje od dziś", na prawde jest wszystko tylko trzeba poczytać, też byłem zielony, ale nie zwalnia cie to od myslenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bez urazy
- Jc0b lubi to
Napisano 31 styczeń 2015 - 20:47
Spoko dzięki za cenne uwagi próbowąłem już formatowania karty, zmiany wartości w rejestrze celem zdjęcia blokady przed zapisem itd istrukcję przeleciałem pobierznie natomiast informację dotyczącą braku możliwości usuwania nagrań z kamery wyczytałem w necie Niestety nie posiadam adeptera do micro SD więc obecnie mogę tylko kopiować. WIem że po włożeniu karty do adaptera istnieje możliwość wycinania/usuwania materiałów ale wolałem zasięgnąc porady czy są jakieś inne możliwości.
jacqu dziękuję CI za chęć udzielenia pomocy nie jestem matołem, który żeruje na innych tylko czasem szukam innych rozwiązań
jutro zamówię adapter do micro SD
Napisano 31 styczeń 2015 - 20:49
Oczywiście, że karta nie czyści się sama.
Masz kilka możliwości:
1. Zwykły format karty
a. Podpinasz kartę do pc (czytnik kart / bezpośrednio przez połączenie kablem pc-kamera)
b. Wchodzisz w 'Komputer' i klikasz PPM w folder odpowiadający za kartę pamięci
c. Wybierasz opcję 'Formatuj' i potwierdzasz 'Ok'
2. Wyczyszczenie karty z poziomu kamery
a. Wchodzisz w 'Ustawienia'
b. Wybierasz opcję 'Kasowanie/Usuwanie' coś w tym stylu. Nie wiem czy w każdym modelu wygląda to tak samo.
3. Po automatycznym skopiowaniu plików z kamery po podłączeniu jej do komputera, program GoPro Studio zapyta Cie czy chcesz wyczyścić kartę.
Napisano 01 luty 2015 - 01:21
Dlaczego formatowanie karty odpada ?? Przecież ona nie ma miliarda GB pojemności, kiedyś się zapełnieni.
Rób tak:
Nagrywasz filmy, cieszysz się itd.
Po skończej czynności podłączasz ją do komputera przez usb, zgrywasz pliki, a następnie format w kamerze. Cała magia
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
Rób tak:
Nagrywasz filmy, cieszysz się itd.
Po skończej czynności podłączasz ją do komputera przez usb, zgrywasz pliki, a następnie format w kamerze. Cała magia
Wysłane z Smartfona. Za błędy przepraszam.
- KOBER lubi to
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Wróć do GoPro Hero3 · Następny nieczytany temat →