Kochani! Mam go pro 4 silver, ktorego uzywam do krecenia filmow z motocykla. No i teraz schody - czym zrobic film. bo wakacje minęły, coś tam na kamerze jest a robić nie ma komu. Jako ze laik ze mnie co do produkcji, za radami wyczytanymi w internetach postanowilam ze bede uzywac iMovie do tego. (dobry wybor?). Teraz laptop - wybralam model, ktory mi sie podoba - . Jak myslicie, poradzi sobie on z zadaniem? filmy do uzytku wlasnego, do wrzucenia na fb dla znajomych czy youtube. Z góry dziękuje za cenne rady!
Napisano 17 grudzień 2015 - 13:38
Nie ta półka koleżanko.
Jeśli chcesz działać płynnie na plikach fullHD, a w przyszłości 4K i koniecznie, ale to koniecznie chcesz japla, a do tego laptopa, to pozostaje ci jedynie kupno tego:
Pozdrawiam
EDIT: tu konkurencja na lepszych podzespołach
- Amy11111 lubi to
Napisano 22 grudzień 2015 - 18:36
Myslalam o nim i tych parametrach tez. Bedzie to dzialac w miare?
Nie ta półka koleżanko.
Jeśli chcesz działać płynnie na plikach fullHD, a w przyszłości 4K i koniecznie, ale to koniecznie chcesz japla, a do tego laptopa, to pozostaje ci jedynie kupno tego:
Pozdrawiam
EDIT: tu konkurencja na lepszych podzespołach
Napisano 27 grudzień 2015 - 01:36
Oryginał, a jakby inaczej, trochę boli ta miesięczna licencja ale za dobry produkt trzeba zapłacić Co mam uzasadniać ? Chyba we wszystkich wariantach, dla mnie, wygrywa z vegasem, podgląd się nie tnie, jak to nierzadko robił Vegas, szybszy rendering, przyjemniekszy wygląd i nawigacja po ekranie, nie wyskakuje ci pierdyliard innych okien, a po odzwyczajeniu się skrótów z SV (alt+scroll to zoom, a nie ctrl+scroll) 100x wygodniejszy, chociaż wiem, ze nie każdemu on odpowiada.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!