Witam,
od soboty jestem posiadaczem hero 4 black, i chciałem się doradzić gdyż w instrukcji nie mogłem się doszukać jakie najlepsze ustawienia na snowboard ustawić w mojej kamerce ? Kamerkę będe umieszczał najprawdopodobniej na górze kasku lub z boku ( musze zobaczyć czy są otwory na górze ). Czy ustawiać 4k jakość i 30 klatek czy zejść do 1440p ? czy może 1080p z 120 fps? pomóżcie bo nie wiem jaką dobrać najlepszą jakość.. jestem zielony w temacie i nie ukrywam tego. Najbardziej bym chciał żeby ktoś mi napisał kto juz sobie ustawiał i sprawdzał na stoku albo wie jak dobrze to zrobić. Najbardziej bym chciał dwa rozwiązania. Jedno do jazdy za dnia ( słoneczny dzień, dobre w miare światło ) , drugie do jazdy wieczornej ( bo głównie w sezonie będe jeździł po pracy na stoki od 18-22 i oświetlenie bedzie takie jak na stoku czyli sztuczne ).
Druga sprawa to taka że jak nagrałem kilka filmików w kilku rozdzielczośćiach, tj. 4k 30fps, 1080s, 1080p 120fps i przy nagrywaniu 4k 30fps w pracy komp nie wyrabia i przycina się cały filmik ale przy 1080 powinien wyrabiać spokojnie a jak odpalam filmik to widze jakby był w zwolnionym tempie i jakość nagrania średnia bardzo.. ( może to wina złych ustawień - mam nadzieje ),
ps. jak patrzę to te 4k filmiki to też jakby spowolnione.. da sie to ogarnąć?
jeżeli jest opcja to bardzo proszę o pomoc