Brak możliwości ustawienia daty w GoPro Hero 4 Silver
Rozpoczęty przez jacek00 , 28 gru 2015 16:33
Napisano 28 grudzień 2015 - 16:33
Przeszukałem forum, ale chyba nikt nie ma takiego problemu - na zagranicznych forach problem występuje zarówno w Silver jak i Black.
Problem to brak możliwości ustawienia daty w kamerze GoPro Hero 4 Silver. Na najnowszym firmware przy próbie zmiany daty lub godziny wszystko samoczynnie wraca do wartości domyślnych czyli do 1.1.15.
Spróbowałem wgrać wcześniejszy firmware i zarówno na 1.0.2 jak i na 2.0.0 da się ustawić datę ale po zapisaniu data i godzina się nie zapisuje.
Czy to są jednostkowe przypadki czy może u innych też występuje ten problem?
Problem to brak możliwości ustawienia daty w kamerze GoPro Hero 4 Silver. Na najnowszym firmware przy próbie zmiany daty lub godziny wszystko samoczynnie wraca do wartości domyślnych czyli do 1.1.15.
Spróbowałem wgrać wcześniejszy firmware i zarówno na 1.0.2 jak i na 2.0.0 da się ustawić datę ale po zapisaniu data i godzina się nie zapisuje.
Czy to są jednostkowe przypadki czy może u innych też występuje ten problem?
Napisano 28 grudzień 2015 - 20:08
Pierwszy post piszemy w dziale przedstaw się
Jeżeli przeczytałeś regulamun to powinieneś wiedzieć
Jakbyś zajrzał do tego działu to byś zauważył, że się przywitałem
A wracając do tematu. Zaktualizowałem ponownie do najnowszego firmware, czyli do 3.0.0 i teraz przy próbie wejścia do daty kamerka się całkowicie zawiesza Niby to pierdoła, bo poza tym wszystko działa bardzo dobrze. Jedynie wkurza, że filmiki są bez przypisanej daty.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →