Witam, ostatnio kupilem zestaw akcesoriow na allegro do sj4000 - monopod, opaska na glowe, szelki ladowarka do samochodu, klucz, przylepki mocowania itp. za 100zł. Wszystko ok, tylko mam problem z monopodem bo caly czas sie obraca ;/
Macie na to jakis sposób oprócz klejenia taśmy ? Nie dam za kij 200zł skoro za kamerke dałem 400
film:
ps. tak wiem, chu*owa jakosc i film jest dowrotnie , ale niestety nie moglem go obrocic na yt ;/
Napisano 31 styczeń 2016 - 15:32
Napisano 31 styczeń 2016 - 15:34
Po pierwsze to przeplaciłeś sporo po drugie wyrzuć go i kup coś normalnego
Np za całe 32pln
19 Inch POV Pole Aluminum Gopro Monopod Telescoping Handheld Pole Tripods for Gopro Accessories Hero 4 3 Xiaomi Yi SJ4000
(from AliExpress Android)
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Np za całe 32pln
19 Inch POV Pole Aluminum Gopro Monopod Telescoping Handheld Pole Tripods for Gopro Accessories Hero 4 3 Xiaomi Yi SJ4000
(from AliExpress Android)
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 31 styczeń 2016 - 15:35
Napisano 02 luty 2016 - 22:40
monopod to nie tylko ,,selfie"
w większości monopodów w rękojeści masz gwint 1,4" a to pozwala go użyć jako sprytną przedłużkę itp...
ta co pokazałeś to badziew... weź pod uwagę że kamera jest na uchwycie kątowym i wysoko od ramienia monopodu przez co działa z dużą siła obrotową na oś... a po ludzku to monopod będzie miał tendencję do obracania kamery w dół.
Ja mam teraz 3-waya i sobie chwalę bardzo, nie potrzebuje badyla długiego, a 3-wayem można fajnie usunąć z kadru to co sie trzyma w ręku lub fajne pionowe kadry np na narty deskę
- jacqu1916 lubi to
Napisano 03 luty 2016 - 15:51
No to w takim razie w cenie 100-120 zł już coś będzie co się nie rozleci ? Bo jak mialbym kupic cos drozej czyli np. nie 120zl tylko 170-180 to juz wole orginal od gopro za 240zl (chyba)
Zdjęć nie ma. Popraw..
Żałujesz 70zl a potem będziesz kupował co chwilę jakieś gowna i wydasz 2x tyle albo stracisz kamerę.
Wlasnie spadla mi z szafki, rozlał sie ekran... i teraz pytanie, gdzie kupic wyswietlacz i są jakieś poradniki jak go wymienić ? (zalozylem tez drugi temat o samym wyswietlaczu zeby nie bylo )
I jeszcze jedno
Za ile dorwę gp h4 black/silver za jakieś 3-4 miesiące ? Da rade koło 1000 kupić używkę ?
Napisano 03 luty 2016 - 16:24
czytasz w ogóle to co ci się pisze bo mam wrażenie że chyba nie bardzo, nawet link masz do polecanego monopodu a ty dalej swoje
pozdrawiam
Widziałem, ale chodzi mi przynajmniej o 100cm długości czyli chyba 40"
Ta z linku ma długość 19"
3-4 miesiączną silverke będzie ciężko dostać za 1000 zł,a o blacku zapomnij.
Nie chodzi mi o 3-4 miesięczną tylko żeby kupic uzywke np. w maju-czerwcu (bo jak wiadomo ceny z czasem tanieja ), moze byc uzytkowna przez rok albo dluzej, wazne zeby byla sprawna.
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: monopod, problem, sj4000, gopro
|
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro HERO4 Session →
[gopro] gopro session grzanieNapisany przez kkoko123 , 14 wrz 2016 gopro |
|
|
||
|
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero4 →
Problem z Removu R1 oraz Go Pro Hero4 BlackNapisany przez Kurzynsky , 06 wrz 2016 Removu, r1, problem |
|
|
||
|
GoPro Her 4 Black 1080p 120fps problem - film zacina na komputerzeNapisany przez kudel93 , 29 sie 2016 gopro, hero, film, zacina, na i 1 więcej |
|
|
||
Uszkodzenie obudowyNapisany przez Hero 4 , 17 sie 2016 Obudowa, Pęknięcie, Gopro i 4 więcej |
|
|
|||
GoPro Hero 4 Silver - nie wykrywa jej w programie na komputerzeNapisany przez MisikPL , 16 sie 2016 Program, GoPro, Silver, GP4 i 4 więcej |
|
|