Mam taki problem. Kilka dni temu kupiłem kamerkę z drugiej ręki. Wszystko pięknie, ładnie, wkładam kartę, uruchamiam nagrywanie (we wszystkich możliwych rozdzielczościach) i po ok 7 sekundach (przy słabym oświetleniu) nagrywanie się zawiesza i samo zapisuje. Jeżeli kamerka ma więcej światła z reguły nagrywa dłużej, ale i tak przy odtwarzaniu na kompie co kilka sekund cały obraz pikseluje, wiesza się dźwięk, czasami wyskoczy zielona plama na pół klatki, a czasami plik jest uszkodzony:/ Podczas nagrywania dioda na kamerce nie pracuje równo tylko miga podobnie jak dioda w komputerze (ta od dysku twardego) co skłania mnie jako laika, do wysnucia teorii o zbyt wolnej karcie pamięci. Proszę pomóżcie i podzielcie się swoimi doświadczeniami:)
Film zacina się po kilku sekundach
Rozpoczęty przez ByCoo , 24 lut 2016 07:22
Napisano 24 luty 2016 - 15:14
Na stronie gopro są rekomendacje kart pamięci wejdź przeczytaj i wszystko będzie jasne
Druga sprawa jest taka że jak kupujesz mercedesa to lepiej żeby bebechy miał mercedesa a nie malucha
Dobra karta swoje kosztuje
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Druga sprawa jest taka że jak kupujesz mercedesa to lepiej żeby bebechy miał mercedesa a nie malucha
Dobra karta swoje kosztuje
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka