Witam, mieliscie taki problem aby kamerka długo sie wlaczala? Wlaczam ją i przez jakis czas pali sie napis Hero4 pozniej wersja i dopiero pozniej sie wlacza ? Moze byc to spowodowane stara aktualizacja? Mam obecnie V.2.00 ... jakos tak
Gopro 4 długo sie włącza
Rozpoczęty przez dido51 , 15 kwi 2016 22:26
Napisano 16 kwiecień 2016 - 11:56
A może wystarczy poprawne formatowanie karty raz na PC a potem jeszcze raz już w kamerce?
Tutaj testowalem sandiska i kingstona widac czemu ten sandisk sie nie nadaje: http://kamerypov.pl/...ngston-u3-8090/
Napisano 16 kwiecień 2016 - 13:13
Skoro tak mowisz to tak zrobie a powiesz mi jeszcze jak ją poprawnie sformatowac? Ogolnie i tak z tego co widze musze zmienic na lepsza
Ze sformatowaniem widze ze sobie poradze, aktulanie karta jest sformatowana do MS-DOS(FAT) mam ja sformatowc do czegos innego czy poprostu do tego samego sformatowac? Ogolnie to mam Maca nie wiem czy jest to jakas roznica.
Ze sformatowaniem widze ze sobie poradze, aktulanie karta jest sformatowana do MS-DOS(FAT) mam ja sformatowc do czegos innego czy poprostu do tego samego sformatowac? Ogolnie to mam Maca nie wiem czy jest to jakas roznica.
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 16 kwiecień 2016 - 14:16
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →