Witam
Którą z tych trzech najlepiej kupić?
Cel: w 99% na rower.
1) Redleaf SJ5000+ WIFI 4K CZARNA (z rtv euro za 449 zł)
+ duży zestaw mocowań
+ 4k (o ile prawdziwe?)
+ ekran LCD
+ wifi
Minusy:
- na YT ma jakby dziwne kolory, ale to może kwestia ustawień?
Warto w ogóle kupować SJ500 zamiast Tracer eXplore SJ 4000 WiFi (ok 70 zł różnicy)
2) xiaomi yi
+ jakość
+ możliwość dokupienia tanich baterii
Minusy
- brak LCD (bardzo tego brakuje?)
- w zestawie nic nie ma, więc odrazu muszę dokupić mocowanie do roweru i obudowę wodoszczelną i zrobi się ponad 500 zł jak nie więcej
- mrugająca dioda z przodu cały czas (z tego co znalazłem to nie da się tego wyłączyć)
3) AEE S50+
Parametry chyba najgorsze z 2 powyższych
Najpierw myślałem o Xiaomi Yi, ale SJ5000 chyba wypada lepiej?
I po zachwycie nad Xiaomi okazuje się że wszystko muszę dokupić osobno, no i nie ma LCD więc musiałbym mieć je sparowane cały czas z telefonem.
Dzięki
SJ5000 vs Xiaomi vs AEE S50
Rozpoczęty przez KarolGT , 02 maj 2016 00:37
Napisano 02 maj 2016 - 00:37
Napisano 02 maj 2016 - 13:07
Ja pomimo posiadania AEE S50+ teraz wybrał bym Xiaomi ponieważ jest to już sprawdzona marka. Wiele tanich akcesorii jak i baterii. Moje AEE sprawuje się bardzo dobrze, a co do LCD to czasami korzystam ale więcej nagrań leci bez LCD, wiwc fajnie jak jest w zestawie lecz osobno bym nie kupił.
Wysłane z Sony Xperia Z3 za pomocą Tapatalka
Wysłane z Sony Xperia Z3 za pomocą Tapatalka
Mój kanał na
Napisano 02 maj 2016 - 21:54
Akcesoria do xiaomi kupisz za grosze (no poza oryginalna obudowa). Mi brak LCD absolutnie nie przeszkadza.
Z tego co pamiętam to można wszystkie diody wyłączyć żeby nie drażniły.
Nie miałem innych kamerek tego typu więc polecam co mam.
Kamerki używam tylko na wakacjach więc nie potrzebne mi było hero 4 czy sony. Nie myślałes nad sony? Na rower chyba najlepsze bo opływowy kształt i dobra stabilizacji.
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
Z tego co pamiętam to można wszystkie diody wyłączyć żeby nie drażniły.
Nie miałem innych kamerek tego typu więc polecam co mam.
Kamerki używam tylko na wakacjach więc nie potrzebne mi było hero 4 czy sony. Nie myślałes nad sony? Na rower chyba najlepsze bo opływowy kształt i dobra stabilizacji.
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
Wróć do Co kupić ? · Następny nieczytany temat →