Feiyu G5 końcem roku?
Rozpoczęty przez Enigma , 05 maj 2016 13:03
Napisano 05 maj 2016 - 13:03
Witam.
Właśnie uzyskałem oficjalną wiadomość od Feiyu Tech iż ich nowe dziecko pojawi się końcem tego roku! Konkretnej daty nie podali ale stawiam na październik/listopad. Już niebawem mają pojawić się pierwsze zapowiedzi nowego gimbala dla GoPro, który prawdopodobnie sygnowany będzie jako FY-G5. Ponadto pracują nad nowym softem, który ma wyeliminować drgania w G4s. Dla wszystkich, którzy palnują zakup G4/G4S polecam poczekać w tym także i ja wstrzymuję się z kupnem. Pozdrawiam!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Właśnie uzyskałem oficjalną wiadomość od Feiyu Tech iż ich nowe dziecko pojawi się końcem tego roku! Konkretnej daty nie podali ale stawiam na październik/listopad. Już niebawem mają pojawić się pierwsze zapowiedzi nowego gimbala dla GoPro, który prawdopodobnie sygnowany będzie jako FY-G5. Ponadto pracują nad nowym softem, który ma wyeliminować drgania w G4s. Dla wszystkich, którzy palnują zakup G4/G4S polecam poczekać w tym także i ja wstrzymuję się z kupnem. Pozdrawiam!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Napisano 25 maj 2016 - 18:37
Robi wrażenie, szczególnie fakt że można robić timelapsy z obracaniem kamery
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 5 Black + GoPro Hero 3 Black Edition + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G4 + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Sprzedam -> GoPro Suction Cup
Napisano 26 maj 2016 - 19:30
Robi wrażenie, szczególnie fakt że można robić timelapsy z obracaniem kamery
Jakby zrobili programowalny obrót poziom i obrót pion na timelapse to można byłoby się zastanawiać. Słynny minutnik załatwia sprawę a kosztuje ułamek ceny
Pozdrawiam
Napisano 26 maj 2016 - 20:38
film reklamowy pokazuje jego możliwości i właśnie obracanie pion poziom przy lapsach
Pozdrawiam
ZiGi
GoPro Hero 5 Black + GoPro Hero 3 Black Edition + Wi-Fi Remote + Battery BacPac™ + The Frame + Suction Cup 2 + GoPole Reach + FeiyuTech G4 + Sandisk Ultra 64GB UHS-1 Class 10
Napisano 26 maj 2016 - 21:48
Tak. Ale to widać będzie działało na zasadzie tego.
Pewnie kwestia oprogramowania, ale najpierw trzeba sprzedać model żeby coś ulepszyć w następnym.
Mi chodzi o to żeby np ustawiasz time na godzinę i wybierasz np obrót pionowy 90st i pionowy 10 st.
Wymagam może i dużo ale już się oswoiłem z tymi zabawkami i jest to jak najbardziej do zrobienia.
Na plus na pewno futerał, mobilność i pojawiają się tam jakieś uchwyty i przylepce.
Ciekawe jak z jakością.
Napisano 28 maj 2016 - 08:00
@mistrzCK jak ktoś zakupi to będziemy wiedzieć jakie ma możliwości.
Ja miałem FY-G3 teraz mam G4 ale na Summon nie zamienię bo nie mam kasy.
Ja miałem FY-G3 teraz mam G4 ale na Summon nie zamienię bo nie mam kasy.
Pozdrawiam
ZiGi
Napisano 09 czerwiec 2016 - 12:03
Oto prezentacja działania FY-Summon
Pozdrawiam
ZiGi
Wróć do Akcesoria · Następny nieczytany temat →