Witajcie otoz zakupilem gopro 4 uzywana od klienta twierdzil ze wszystko ok i tu pytanie czy mozecie sprawdzic we wlasnych kamerach czy podczas nacisku przycisku on-off badz lekkiego nacisku palcem wskazujacym obok badz tez na wyswietlacz przedni lekko rozmazuja sie napisy ?
lcd przedni Gopro 4 problem
Rozpoczęty przez Andi23ct , 05 maj 2016 18:26
Napisano 07 maj 2016 - 15:24
Przecież to normalne ,że jak ciśniesz paluchem na chama na wyświetlacz zwierasz płytkę wyświetlacza i zaburzasz pole elektromagnetyczne wtedy wszystko znika,to samo dzieje się w kalkulatorach i innych wyświetlaczach,w moim gopro jest to samo.
Ja nie mowie na chama ja mowie o przycisku on off badz tez wkolo tego wyswietlacza
Napisano 14 maj 2016 - 23:48
Jezu ludzie przejmujecie się tymi kamerami jakby że złota były... To tylko małe zabawki, a wy traktujecie je jakbyście kupowali Reda za 50k $ i wszystko musi być idealne... Chciałbym aby wróciły czasu hero2...
Btw po co w ogóle dotykacie ten ekran? Wy chcecie regularnie ściskać wasze kamerki żeby plastik się nie zastał ?
Btw po co w ogóle dotykacie ten ekran? Wy chcecie regularnie ściskać wasze kamerki żeby plastik się nie zastał ?
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 16 maj 2016 - 09:52
Hahahhahahahh to chyba cię ktoś zrobił na szaro, 2000zl kosztowała w momencie premiery
Tak, ta kamerka to mała zabawka, widać że nie znasz się na rynku fotografii i video, 2.5tys w tym świecie to mało. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie że bardzo mało, za tyle kupisz średnie szkiełko do lustra.
Tak, ta kamerka to mała zabawka, widać że nie znasz się na rynku fotografii i video, 2.5tys w tym świecie to mało. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie że bardzo mało, za tyle kupisz średnie szkiełko do lustra.
Pozdrawiam,
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 16 maj 2016 - 10:29
Ja się nie podniecam jak pisze na klawiaturze, nie wiem jak w twoim wypadku
Piszesz że 2000zl to dużo jak na kamerę, a ja ci uświadamiam że to nie jest dużo. Taka kamerka to zabawka. Nie mówię że masz kupować szkło, tylko mówię o cenach.
A czemu wspominasz o tym, że miałeś dużo sprzętu? Chwalisz się ? Bo tak średnio mnie to interesuje
Skończymy ten offtop bo syf się robi w temacie.
Piszesz że 2000zl to dużo jak na kamerę, a ja ci uświadamiam że to nie jest dużo. Taka kamerka to zabawka. Nie mówię że masz kupować szkło, tylko mówię o cenach.
A czemu wspominasz o tym, że miałeś dużo sprzętu? Chwalisz się ? Bo tak średnio mnie to interesuje
Skończymy ten offtop bo syf się robi w temacie.
Pozdrawiam,
Napisano 16 maj 2016 - 10:55
Gopro zawsze było awaryjne, świata nie zmienisz
Jak chcesz tania kamerę sportowa, bierz xiaomi.
O redzie napisałem raz, a ty cały czas go ciagniesz.
Temat jest o tym, że kolega pyta się, czy to normalne jak naciska na ekran że znika, według mnie wiem.
Dobra koniec, bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia i będziemy tam pisać w nieskończoność.
Jak chcesz tania kamerę sportowa, bierz xiaomi.
O redzie napisałem raz, a ty cały czas go ciagniesz.
Temat jest o tym, że kolega pyta się, czy to normalne jak naciska na ekran że znika, według mnie wiem.
Dobra koniec, bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia i będziemy tam pisać w nieskończoność.
Pozdrawiam,
Napisano 16 maj 2016 - 11:07
Dlatego GoPro tyle kosztuje za dobry sprzęt się płaci, nie ma co się oszukiwać GoPro ma jeden z lepszych obrazów plus akcesoria, xiaomi odpada na dzisiaj dlamnie kiepski oraz może edycja 2 będzie lepsza.
Nie chce tani sprzęt a dobry.
Co do ekranu, naciska power i mu znika, więc do reklamacji, co się tak uparłeś na ten ekran.
Wróć do GoPro Hero4 · Następny nieczytany temat →