Cena jakieś 500$ z 4k
Premiera w tym miesiącu.
Nie widzę gimbala. Pewnie kamera zamocowana jak w walkera runner. Podobne pieniądze (zakładając import i cło) więc po prostu uzupełnienie oferty niż realny dron dla mas.
Ja zakupiłem Phantoma 3 Pro. Na razie odbyłem kilkanaście lotów. Muszę stwierdzić że jest łatwiejszy niż się spodziewałem.
Pozdrawiam
Ten gimbal to akurat ciekawa sprawa. Sam nie wyobrażam sobie latania bez. Ogólnie obecnie ma żadnych oficjalnych informacji. Render to tylko render. W sumie gimbal to i tak tysiąc złotych więc nie ma jakiejś tańszej drogi na skróty. Akurat wstępnie jestem wstępnie zainteresowany tym sprzętem. Ale czas wszystko pokaże
Dron Xiaomi zostanie pokazany w Chinach 25 maja o godzinie 19:00 (u nas będzie godzina 12:00). Na poniższym teaserze możemy też zobaczyć pewne elementy urządzenia. Dron ma cztery wirniki oraz kamerkę z obiektywem rybie oko. Po przeciwnej stronie najpewniej umieszczono taki sam obiektyw, a to oznacza jedno. Mi Drone będzie nagrywał wideo w 360-stopniowym widoku.
Wiesz zależy co dostaniemy w zamian. 2000zł za drona może bym dał. Wiadomo nie ma co tego porównywać z DJI P4 sensory 4k itd. Cena to 4000 juanów czyli 600$ niech po jakimś czasie spadnie do tych przysłowiowych 2000 zł - oczywiście piję do wysyłki z chin itd. Jutro zobaczymy co i jak.
Może być jednak tak jak z sytuacją na rynku kamer zobacz cenę nowego Olympusa
Tą ceną owszem. Ale pytanie jak to będzie wyglądać finalnie. Wcale nie napisałbym że jest brzydki!
Zresztą czy to ważne ma być dobrej jakości. Dodatkowo ma nie posiadać wszelkich chorób ala DJI P 2! Produkt zapowiada sie rewelacyjnie jak na razie. Ale wszystko zweryfikuje się z czasem.
Ciekaw jestem zdania użytkowników DJI?
Nie widzę gimbala. Pewnie kamera zamocowana jak w walkera runner. Podobne pieniądze (zakładając import i cło) więc po prostu uzupełnienie oferty niż realny dron dla mas.
Ja zakupiłem Phantoma 3 Pro. Na razie odbyłem kilkanaście lotów. Muszę stwierdzić że jest łatwiejszy niż się spodziewałem.
Pozdrawiam
Ile płaciłeś za swój latawiec?
Ja kupiłem używkę za 4k, ale na pełną fakturę 23% więc wyjdzie mi po odliczeniu wszystkich podatków około 2,8.
Jedna bateria miała 12 cykli, a druga 6-8. Generalnie ja więcej już wylatałem, niż miała wylatane jak kupowałem.
Najlepsza zabawka jaką w życiu miałem. Dochodzę do wniosku że im droższy sprzęt, tym łatwiej się nim lata.
Pozdrawiam