Witam, mam problem tego typu, że nagrywałem moją kamerką wyjazd w góry po czym wrzuciłem wszystkie nagrania na laptopa i zrobiłem film w Gopro studio, na końcu zaznaczyłem opcje export full HD format h264 mp4 i nagrałem to spowrotem na karte pamieci z gopro, chciałem odtworzyć to nagranie na kamerce i podpiąć kabel hdmi do tv. Problem polega na tym że kamera wgl nie widzi pliku na karcie pamięci tego z gopro studio a te co nagrywałem widzi, ale jesli włożę tą karte do telefonu lub laptopa nagranie normalnie się odtwarza. Ktoś pomoże?:/ mój laptop zacina się przy odtwarzaniu bo jest za słaby na telefonie jest ok, ale chialem puscić to na tv
Gopro 5 black nie widzi nagrania
Rozpoczęty przez Daniel9952 , 10 mar 2017 13:34
Gopro 5 black#8
Napisano 15 marzec 2017 - 15:35
Aha to lipa.. odtwarza ale tak się tnie film że nie idzie oglądać, przy obróbce też tak było, trwało to 3 razy dłużej bo musiałem ogladać najpierw na telefonie wyłapać fajne sceny i potem ciąć filmiki na laptopie bo w gopro studio jak odtwarzał to też się obraz tak zacinał że masakra.. to fajnie mam kamerke a teraz żeby oglądać filmy musze kupić laptopa, tragedia
Napisano 15 marzec 2017 - 15:35
Aha to lipa.. odtwarza ale tak się tnie film że nie idzie oglądać, przy obróbce też tak było, trwało to 3 razy dłużej bo musiałem ogladać najpierw na telefonie wyłapać fajne sceny i potem ciąć filmiki na laptopie bo w gopro studio jak odtwarzał to też się obraz tak zacinał że masakra.. to fajnie mam kamerke a teraz żeby oglądać filmy musze kupić laptopa, tragedia
Napisano 21 marzec 2017 - 08:05
Poczytaj o plikach proxy.
Potrzebujesz odpowiednich ustawień w kamerze i odpowiedniego programu nie szajsowego gpstudio.
Zobacz też to:
http://kamerypov.pl/...bki/#entry50071
Pozdrawiam
Wróć do GoPro Hero5 · Następny nieczytany temat →