OBIEKTYW/SOCZEWKA POMOCY PILNE
Rozpoczęty przez Ski3ra , 20 sie 2013 10:32
Napisano 30 wrzesień 2013 - 13:45
Cześć, jakiś czas temu zbił mi się obiektyw do mojej GP. pisałem o kupno na tej stronce ale niestety nikt się nie zgłasza. GoPro jest mi naprawdę bardzo potrzebne za 2 tygodnie a ja bez obiektywu. Rozkminiałem coś na allegro i znalazłem tylko to :
Pisałem do kolesia na priv, powiedział że to nie oryginalny ale sprzedał już 20 sztuk i nikt się nie skarzył. ja się zastanawiam czy to kupić, czy nie bo nie wiem jak z jakością; tak więc moje pytanie: Czy ktoś tego używa/używał ?
Co byście mi polecili/zrobili w mojej sytuacji ? spróbować go kupić ? bo 150zł na drzewie nie rośnie
Pisałem do kolesia na priv, powiedział że to nie oryginalny ale sprzedał już 20 sztuk i nikt się nie skarzył. ja się zastanawiam czy to kupić, czy nie bo nie wiem jak z jakością; tak więc moje pytanie: Czy ktoś tego używa/używał ?
Co byście mi polecili/zrobili w mojej sytuacji ? spróbować go kupić ? bo 150zł na drzewie nie rośnie
Napisano 30 wrzesień 2013 - 16:01
Oceny ma 5.0, poszperaj w komentarzach czy ktoś też kupił ten obiektyw napisz do tego kogoś i Ci powie jak jest... Cena jest kusząca jak za taki obiektyw. Spróbuj też na ebay poszperać czy są takie. Można też kupić uszkodzoną kamerkę tylko by miała co innego popsute - może ktoś za grosz odsprzeda.
powolutku się ziemniaczki gotują...