program na iphona
Rozpoczęty przez balon111 , 22 sie 2013 12:03
Napisano 22 sierpień 2013 - 21:01
Jeśli nigdy nie ustawiłeś hasła do sieci Wifi tworzonej przez kamerę wtedy wpisz "goprohero"
W każdym momencie możesz zmienić hasło i nazwę sieci poprzez update kamery ( jeden z kroków to ustawienia WiFi wg swoich danych).
Tutaj oryginalny link wraz z filmem, w którym masz krok po kroku pokazane wszystko w filmie oraz napisane.
http://www.youtube.com/watch?v=MJhrIyJfc9s#t=257
W każdym momencie możesz zmienić hasło i nazwę sieci poprzez update kamery ( jeden z kroków to ustawienia WiFi wg swoich danych).
Tutaj oryginalny link wraz z filmem, w którym masz krok po kroku pokazane wszystko w filmie oraz napisane.
http://www.youtube.com/watch?v=MJhrIyJfc9s#t=257
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Guest__*
Napisano 24 sierpień 2013 - 06:50
nie jest to odpowiedz na moje pytanie!!
jesli nie chcesz udzielić odpowiedzi to nie pisz takich textów.
było to pytanie o pomoc jesli mógł bym sobie sm poradzic nie pytał bym o to.
Pozdrawiam
jesli ktoś jest w stanie mi pomóc to prosze.
Kolego, dałem Ci delikatnie do zrozumienia, że wpierw na forum szukamy, a potem zadajemy pytania, by nie dublować wątków i nie śmiecić. Jeśli o tym nie wiesz to Ci mówię.
Mi wyszukanie na forum informacji na pytanie jakie jest hasło wifi zajęło około 10 sekund:
Następnym razem proszę Cię i wszystkich innych, którzy o tym nie wiedzą, najpierw o przeszukiwanie forum, a dopiero później o zadawanie pytań.
Zadawanie pytań bez wcześniejszego szukania odpowiedzi jest łamaniem zasad forum.
Napisano 30 sierpień 2013 - 10:11
(...)Kiedy dziala sterowanie gopro z iphona? Tylko jak sie jest w obrebie wifi? Jestem nowym posiadaczem stad prosze o wyrozumialosc i pomoc;)
Nie mam apki na iPhone'a, ale tak, musisz być w zasięgu sieci WiFi, którą nadaje kamera. Jest to dość duży zasięg.
Napisano 30 sierpień 2013 - 10:54
Jeśli wlaczysz WiFi w kamerze, wtedy ona będzie hostem sieci WiFi. Nazwa sieci i hasło podalem wcześniej w tym temacie oraz jak można zmienić.
Wtedy na iPhone w ustawieniach - WiFi zobaczysz swoją sieć z kamery. Wpisujesz hasło i jak połączysz się uruchamiasz program gopro.
Najdalej jak testowane było to 16 metrów
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Wtedy na iPhone w ustawieniach - WiFi zobaczysz swoją sieć z kamery. Wpisujesz hasło i jak połączysz się uruchamiasz program gopro.
Najdalej jak testowane było to 16 metrów
Wysyłane z mojego HTC One dual sim za pomocą Tapatalk 2
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 04 maj 2014 - 18:40
Zależy od tego jakie masz przeszkody po drodze. Na otwartej przestrzeni u mnie z S+ około 50m. W domu nie potrafiło się przebić przez strop i kamery na piętrze nie można było sterować w pokoju niżej. Między pokojami też różnie. Sygnał łyka swobodnie ścianki z GK i cienkie z cegły, ale dużo traci na ścianach nośnych. Ciekawie zachowuje się w lesie. Przy wysokich drzewach takich z dużym prześwitem (na wysokości wzroku praktycznie same pnie) miałem gorszy zasięg niż w szkółce choinek gdzie praktycznie nie widziałem gdzie jest kamera. Jakby sygnał jakoś odbijał się czy niósł po igłach drzewek. W wodzie zasięg 10 cm
Na ten temat dużo mogliby powiedzieć zapaleńcy awiacji
Pozdrawiam
EDIT. W 200 m nie wierze. Pewnie ścinka sygnału nastąpiła. U mnie cały czas kamera na ruchomym celu więc mniej więcej mogłem kontrolować zasięg.
Pewnie dużo też zależy od samego odbiornika. Ajfon może mieć super ajfonową antenkę do wifi
Napisano 06 luty 2015 - 09:18
Panowie, ogromna prośba, szukam od kilku dni i nigdzie nie moge znaleźć, coś a'la GoPro App, ale wersja dla iOS 6, mam praktycznie nowego iPhona 3GS, nowe wersje aplikacji GoPro App wymagają iOS 7.1 niestety zdaje się GoPro App w wersji 2.3 jeszcze pozwalała na instalację w iphonie 3, czy ktoś ma może starszą wersję tej aplikacji? albo czy ktoś może mi zaproponować jakieś alternatywny soft?