Witajcie.
Jakiś czas temu wyjmując GoPro z podstawki pękło mi mocowanie Da się coś z tym zrobić? Jak widać na zdjęciu kropelka nic nie dała :/
Napisano 19 marzec 2014 - 13:53
Witajcie.
Jakiś czas temu wyjmując GoPro z podstawki pękło mi mocowanie Da się coś z tym zrobić? Jak widać na zdjęciu kropelka nic nie dała :/
Napisano 19 marzec 2014 - 15:47
Pisz do Freeway
Napisano 19 marzec 2014 - 16:05
Olej to.
Mam tak w zaczepie do kasku narciarskiego i w niczym nie przeszkadza. Ew. załóż "nose plug" i bedzie się trzymać.
Żaden klej na dłużej tego nie złapie bo:
1. taki rodzaj plastiku
2. za mała powierzchnia do klejenia
3. duża siła działająca na to ramię przy próbie wypinania.
Kup sobie kilka na zapas i po sprawie
Napisano 20 marzec 2014 - 21:20
Dzięki za pomoc Michał Napisałem do Freeway i bez żadnego problemujutro wyślą mi nowy
Napisano 20 marzec 2014 - 21:41
Serio?!? Takie pierdoły też wymieniają?
Napisano 20 marzec 2014 - 22:21
Serio?!? Takie pierdoły też wymieniają?
tak takie pierdoly tez wymieniaja i niewprowadzaj forumowiczow w blad...
jesli nie masz pojecia to nie pisz
Napisano 20 marzec 2014 - 22:49
niewprowadzaj forumowiczow w blad...
jesli nie masz pojecia to nie pisz
Wybacz ale kogo wprowadziłem w błąd i w którym miejscu? Bo chyba coś ominąłem...
Napisano 20 marzec 2014 - 23:11
No jakby tak na siłe się czepiać to chociażby w: olej to oraz to takie pierdoły też wymieniaja? FreeWay ma super opinie. Zepsuła sie GP3? wysyłaja 3+. Pęknie Ci szybkozłączka, wysyłają Ci nową - to samo z obudową, klapką, przegubami i tak dalej. Chcesz naklejki lub smycz? Pisz maila, wysla ci z 30. Wszystko za free, wiec tak, też takie pierdółki wysyłają
Napisano 21 marzec 2014 - 06:50
Kolego, od kiedy wyrażenie własnej opinii jest wprowadzaniem w błąd (szczególnie że odnosiło się to głównie do próby sklejania, która IMO nie ma sensu).
Jeśli nie zauważyłeś takiego subtelnego znaku: "?" i emota, to podpowiadam: pytałem ze zdziwieniem czy takie drobiazgi jak szybkozłączki też wymieniają. Szczególnie że z powodzeniem można je uznać za "materiały eksploatacyjne".
Jestem w pozytywnym szoku, więc też brawa dla Freeway.
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Napisano 16 kwiecień 2014 - 23:44
Mi pękła obudowa i niestety nowej nie otrzymałem. Może błędem było to że wysłałem im szczegółowe zdjęcia i film z całego zdarzenia. Stwierdzili (Pani Nicole z GoPro Support), że nie powinienem mocować kamerki bezpośrednio do deski snowboardowej. Ponieważ i tak kupiłem już nową obudowę od jednego z forumowiczów - nie drążyłem tematu.
A teraz coś na temat bo nie lubie offtopów.
Swoją obudowę skleiłem klejem Acrfix 192 do plexi. Nie wiem czy sprawdziłby się w uchwycie do kamerki. Jak jego też połamię to sprawdzę. Za to obudowę skleiło rewelacyjnie!!!
Napisano 17 kwiecień 2014 - 08:11
Mi pękła obudowa i niestety nowej nie otrzymałem. Może błędem było to że wysłałem im szczegółowe zdjęcia i film z całego zdarzenia. Stwierdzili (Pani Nicole z GoPro Support), że nie powinienem mocować kamerki bezpośrednio do deski snowboardowej.
A próbowałeś napisać do Freeway, a nie Gopro support ?
Napisano 26 kwiecień 2014 - 19:55
Napisano 26 kwiecień 2014 - 21:42
Ale o co dokladnie chodzi, bo nie rozumiem?
Napisano 27 kwiecień 2014 - 07:01
No jakby tak na siłe się czepiać to chociażby w: olej to oraz to takie pierdoły też wymieniaja? FreeWay ma super opinie. Zepsuła sie GP3? wysyłaja 3+. Pęknie Ci szybkozłączka, wysyłają Ci nową - to samo z obudową, klapką, przegubami i tak dalej. Chcesz naklejki lub smycz? Pisz maila, wysla ci z 30. Wszystko za free, wiec tak, też takie pierdółki wysyłają
Czy pisałeś już do nich np. w sprawie naklejek ?
Napisano 27 kwiecień 2014 - 10:18
Tak, dostałem bardzo duzo naklejek i do tego jak reklamowałem drzwiczki, przeguby oraz szybkozłoączke to dorzucili jeszcze to pokaźna kolekcja sie zebrała
Napisano 27 kwiecień 2014 - 11:42
Napisano 27 kwiecień 2014 - 12:17
Ja pęknięta szybkozłączke dalej używam w mniej hardcorowych warunkach - np. przy przyssawce jako wideorejestrator
Napisano 27 kwiecień 2014 - 19:51
|
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
Nowe mocowanie: Szelki na psa "Fetch (Dog Harness)"Napisany przez Priders , 26 sie 2014 gopro, nowe, akcesoria, szelki i 3 więcej |
|
|
|
|
Drift Innovation → Akcesoria → DIY - Do It Yourself →
Pokrowiec za 12 złNapisany przez gonzokce , 25 sie 2014 pokrowiec, tani, gopro, diy |
|
|
|
|
Filmowanie → Sprzęt komputerowy do montażu i efektów →
Zgrywanie materiału z gopro w podróżyNapisany przez marwit , 21 sie 2014 Gopro, podróż |
|
|
|
|
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
G-eye 720p problem, pomocy !Napisany przez marcin28176 , 21 sie 2014 problem |
|
|
|
|
Photo/Video - pochwal się swoimi ujęciami → Krajoznawcze →
Wakacje 2014 with Gopro :DyskusjaNapisany przez Priders , 21 sie 2014 wakacje, 2014, priders, gopro |
|
|