Witam wszystkich użytkowników kamery HERO3.Mam na imię Arek i trafiłem tutaj gdyż jestem posiadaczem a zarazem użytkownikiem właśnie takiej kamery HERO3 SILVER. Kamerę używam do jazdy na motocyklu ( szlifierka ) w rożnych okolicznościach ( na torach , na ulicach itd . użytkowałem ją nawet przy nurkowaniu oraz skoku w tandemie ) ale głównie kamera używaną jest przy ekstremalnej jeździe motocyklem. Mam problem ponieważ ostatnio na autostradzie kamera odpięła się przy prędkości 260h i poleciała.No jakimś cudem udało mi się ją znaleśc ponieważ przyznam się szczerze liczyłem że obudowa przetrzyma ten upadek i kamera będzie działała dalej.No i ku mojemu zdziwieniu kamera działa dalej ( nagrywa ) jest trochę poturbowana ponieważ pomimo szczelnej obudowy i tego podwójnego zabezpieczenia niestety wydostała się na zewnątrz z obudowy. Z obudowy odpadła tylna ścianka. Co do kamery tak jak wcześniej wspomniałem to działa ale jest małe jedno ale ( w kamerze nie działa ten wyświetlacz ) I tu mam pytanie ponieważ usterka nie podlega gwarancji a chciałbym naprawić . Czy jest jakiś serwis w naszym kraju gdzie mógłbym to naprawić. Bo z tego co już zdążyłem się zorientować to kompletnie nigdzie nie naprawiają tych kamer.Jeżeli jest to prawdą to jestem zdegustowany oraz nasuwa mi się pytanie do dystrybutora tych kamer w naszym kraju ( gdzie ludzie mają to naprawiać po skończeniu okresu gwarancyjnego tych kamer )