Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
DX.com - przewodnik dla kupujących
Rozpoczęty przez Michal , 15 paź 2013 07:39
Napisano 11 styczeń 2015 - 17:20
to niezle, gabarytowo to nie są duże rzeczy ale sporo tu 13 tam 15 pln i się uzbierało
ciekawy jestem ile to wszystko będzie szło
dziś tj. 13.01.2015 zamówiłem ciekawe kiedy dojdzie
już wysłali jedną paczkę niezle
spamuję troche ale kila uwag
jak dla mnie narazie super sprawa i tanio mam nadzieję że nie zmienię zdania jak paczka przyjdzie i zobaczę co w środku 
na tej stronie można śledzić paczki
2015-01-22 21:03
WER Warszawa, Item arrived
dziś tj. 13.01.2015 zamówiłem ciekawe kiedy dojdzie
już wysłali jedną paczkę niezle
spamuję troche ale kila uwag
- jeżeli ktoś się boi od nich zamawiać to niech przestanie się bać
- chat rewelacja
- dziś zamówiłem dziś wysłali to co mieli
- rozmawiałem na czacie co dale z moją przesyłką to obiecał gość że przyspieszy wysyłke i że jutro pójdzie reszta
na tej stronie można śledzić paczki
2015-01-22 21:03
WER Warszawa, Item arrived
![]()

![]()
Napisano 26 styczeń 2015 - 11:19
tego nie wiem - list przewozowy jest z china post, i tylko część informacji jest po angielsku więc nie wiem jaka była data nadania bo nigdzie tego nie ma w zrozumiałym dla mnie języku (może wie ktoś jak to rozszyfrować?), na znaczkach też nie ma żadnej pieczątki czy infomacji. Początkowo (2013r) byłem zadowolony z DX ale ostatnie zamówienia to już była parodia - oczywiście nie liczę, że dostanę paczkę w 2 dni jak lokalną kurierską ale czas liczony w miesiącach to przesada w drugą stronę - część z tych rzeczy z dzisiejszej przesyłki chciałem zabrać w góry na wyjazd w grudniu, zamówiłem z naprawdę dużym wyprzedzeniem a i tak wyszło jak wyszło. Jakoś na np ebayu takich problemów nie ma, a jak na coś raz za długo czekałem (przy czym to "za długo" to nie były 3 miesiące, tylko dłużej niż zwykle) to kontakt był natychmiastowy i dostałem w ramach przerosin paypalem 50% zwrotu i prośbę o pozytywny komentarz. W DX - na szablonową odpowiedź na ticket czekałem chyba tydzień i w zasadzie nic z niej nie wynikało. Może ich przerosła popularność/ilość zamówień, nie wiem - ale jak dla mnie nie ma to sensu.
Napisano 26 styczeń 2015 - 11:36
to super, ale ja złożyłem tam nieco więcej zamówień niż jedno, i te x w miarę terminowych nic nie zmienia - oceniając całokształt obsługa i czas oczekowania jak dla mnie nie są do zaakceptowania. Jak ktoś chce to niech tam zmamawia, ale trzeba liczyć się z tym, że mozna czekać naprawdę bardzo długo, i nawet zamówienie czegoś z dużym wyprzedzeniem może się okazać niewystarczające 
Napisano 28 styczeń 2015 - 12:01
pierwsza paczka z dx.com juz jest (druga jest w Amsterdamie), szła całe 11 dni więc tragedii nie ma, rzeczy rewelacja jak dla mnie, wszystko takie jak powino być, ja ze swojej strony polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
czarny oryginał niebieski zamiennik z dx.com
DSC_0004.JPG 115,41 KB 6 Ilość pobrań
mocowanie na psa ( Beza jest zachwycona nowym mocowaniem ) , trzy baterie 2 ładowarki, śrubki i zaślepka na obiektyw
DSC_0007.JPG 123,94 KB 6 Ilość pobrań
jestem stałym klientem
![]()

![]()
Wróć do Co kupić ? · Następny nieczytany temat →

Do góry