No faktycznie sugeruje, ale u mnie go nie ma...
GoPro App - problemy z łącznością
Rozpoczęty przez raVonline , 21 lut 2013 15:01
Napisano 16 kwiecień 2013 - 20:02
Wlasnie sie zastanawiam co rwentulanie dokupic czy wifi backpacka czy lcd back packa ale jak czytam to i to i to ma spore wady.
A czy te same wady występowały również w Wifi backpacku? Bo ponoć z 3 jest lepiej niż z całym backpackiem Wifi podłączonym do Hero 1 oraz 2.
Napisano 18 kwiecień 2013 - 16:32
Mam kłopot, ponieważ nie widzi mi kamera opcji "phone/tablet". Nie widziała od początku, ani po aktualizacji ze strony producenta. Moja wersja gopro to white, pomoże ktoś dociec co i jak, może mieliście podobny kłopot? Nie mogę przez to skorzystać z opcji, dla której tak naprawdę tą kamerę kupiłem synchronizując z tel
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:51
Mam podobny problem z połączeniem wi-fi, jak koledzy powyżej.
Niby telefon widzi sieć stworzoną przez kamerę, ale łączy się i zapamiętuje tylko na chwilkę. Jest "Zapamiętano. Zabezpieczenie protokołem WPA/WPA2 PSK."
W momencie gdy telefon rozpoczyna ponowne skanowanie sieci ( a robi to, nie wiem dlaczego co kilkanaście sekund) - z kamerką rozłącza. Następnie znowu wyświetla "uzyskiwanie adresu IP...." i tak w kółko.
Co robić z tym ustrojstwem ?
Jakieś pomysły od bardziej doświadczonych?
Niby telefon widzi sieć stworzoną przez kamerę, ale łączy się i zapamiętuje tylko na chwilkę. Jest "Zapamiętano. Zabezpieczenie protokołem WPA/WPA2 PSK."
W momencie gdy telefon rozpoczyna ponowne skanowanie sieci ( a robi to, nie wiem dlaczego co kilkanaście sekund) - z kamerką rozłącza. Następnie znowu wyświetla "uzyskiwanie adresu IP...." i tak w kółko.
Co robić z tym ustrojstwem ?
Jakieś pomysły od bardziej doświadczonych?
Napisano 23 maj 2013 - 15:21
Witam,
Mam ten sam problem co Marcin. U mnie aktualizacja nie pomogła. Zaktualizowałem oprogramowanie GoPro, utworzyłem nazwę, hasło itd. i nadal jest to samo czyli szuka, znajduje kamerę, zapamiętuje i zaraz rozłącza i tak w kółko. Czy jest jakieś rozwiązanie? telefon to Samsung galaxy Ace.
Mam ten sam problem co Marcin. U mnie aktualizacja nie pomogła. Zaktualizowałem oprogramowanie GoPro, utworzyłem nazwę, hasło itd. i nadal jest to samo czyli szuka, znajduje kamerę, zapamiętuje i zaraz rozłącza i tak w kółko. Czy jest jakieś rozwiązanie? telefon to Samsung galaxy Ace.
Wróć do GoPro App · Następny nieczytany temat →