Napisano 11 styczeń 2014 - 17:46
Napisano 11 styczeń 2014 - 18:18
dziś po teście ładowała się ładowarką od HTC (1A) niecałe 5 godzin
i zazwyczaj taki właśnie jest czas ładowania 4-5 h
Napisano 11 styczeń 2014 - 21:58
Napisano 12 styczeń 2014 - 15:10
Napisano 12 styczeń 2014 - 15:35
Napisano 12 styczeń 2014 - 19:33
Najpierw lepiej mieć pewność czy można ładować dużym amperażem czy nie
Napisano 12 styczeń 2014 - 19:38
Napisano 12 styczeń 2014 - 20:39
No tak to prawda. W kurza mnie jednak takie ładowanie po 15-16 godz.
mobilnie
Moim zdaniem coś jest nie tak z twoim egzemplarzem akumulatora. Spróbuj może jeszcze przeprowadzić 2 cykle rozładowania i ładowania, a jeśli się nic nie zmieni to bym reklamował. Mój akumulator ładuje się do 2-3 godzin w zależności od stopnia rozładowania.
Pozdr.
Pan Robótka
Napisano 14 styczeń 2014 - 10:49
Przyznam szczerze - nigdy nie słyszałem o takim problemie, by kamera DRIFT czy jakakolwiek inna ładowała się naście godzin. Standardowo via USB do PC kamera może ładować się około 3,5 do 4 godzin od zera, ponieważ bateria ma dużą pojemność - obarczone jest to dłuższym ładowaniem. Ale nie tyle Ayu!
Dlaczego tego nie zgłaszasz do nas?
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Napisano 23 luty 2014 - 20:27
Witam od kilku dni mam problem z naladowaniem drifta od lapka laduje sie non stop tz nie ma konca ladowania po odlaczeniu bateria jest pelana a po ok 2 godz uzytkowania spada do zera i sie wylanacza. probowalem z zapalniczki samochodu jak i dzisiaj motoru uzywajac ladowarki usb 1A nie przekraczajaca 5 V przez orginalny kabel z kamerki to tu juz porazka wogole nie ma czynnosci ladowania tylko podtrzymywania na wlaczonej kamerce. juz nie mowiac o ciglych zwiechach zwiazanych podczas ladowania. jakies pomysly ?????
Napisano 23 luty 2014 - 20:41
może zacznij od wgrania nowego softu, jaki masz teraz aktualnie?
Napisano 04 marzec 2014 - 09:38
mam ten najnowszy 1.0.0.0 wczesniejszy byl 0.2.9.0 i te same problemy. myslalem ze to wina karty po zakupie SanDisk Extreme 32gb problem dalej pozostaje. chyba jedyna droga to oddanie na gwarancje.
Napisano 14 marzec 2014 - 13:03
jaką ladowarke polecacie do samochodu ????????
Napisano 27 czerwiec 2014 - 07:12
Witam. Mam duży problem z ładowaniem. Korzystam z kamerki już pół roku. Wczoraj rozładowałem ją do zera. Podłączyłem do komputera by się załadowała.Do tej pory wszystko było ok.. Teraz wstaje rano i widzę że bateria jest zero. Na wyświetlaczu kamerki widać znaczek że bateria się ładuję, z tą różnicą że jak trzy znaczki w baterii sie pokażą to znaczek baterii zmienia kolor z białego na czerwony. Wyjmowałem baterię zmieniałem port usb w komputerze i nic efekt ten sam. Ja od początku w laptopie ładowałem ja około 10 godzin. Mniej nie było szans.
A miałem dziś ją katować na strzelance w pintbnall.
Pozdrawiam.
Ja w samochodzie korzystam z oryginalnego kabla i końcówki ładowarki samochodowej z usb. Było ok.
|
Giełda → Sprzedam →
[Sprzedam] kamerę Drift Innovation Drift Ghost-SNapisany przez Eko0 , 16 maj 2014 sprzedam, drift, innovation i 6 więcej |
|
|
|
Drift Innovation → Kamery → Drift Ghost-S →
Jak wytrzymały jest GHOST-S ? Zobaczcie jak upadł mi z motocykla :)Napisany przez DeXteReK , 07 kwi 2014 ghost-s, upadek, crush, drift i 2 więcej |
|
|
||
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
CamOne Gravity - stabilizator do CamOne i GoProNapisany przez Bartq , 18 mar 2014 gopro, stabilizator i 4 więcej |
|
|
||
Sony Action Cam → Kamery → HDR-AS100 →
Sony Action Cam HDR-AS100Napisany przez Bartq , 13 sty 2014 sony action cam, hdr-as100 i 1 więcej
|
|
|
||
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → CamOne →
CamOne Infinity - dane techniczneNapisany przez Bartq , 12 sty 2014 camone, kamery sportowe |
|
|