Napisano 16 marzec 2014 - 00:25
Rejestruj nie filmy lecz emocje / Nie oglądaj filmów, spróbuj zrobić to sam żyj, zacznij żyć!
Napisano 17 marzec 2014 - 19:33
wygląda to mega, ale coś mam dziwne przeczucie że coś tu było grzebane w pragramach. i czy obraz z GP to nie Protune przypadkiem?
Niech GP czy Drift wprowadzi stabilizacje w nowych kamerach i cholera będzie trzeba sprzedać
Napisano 28 marzec 2014 - 19:10
Witam
Takie pytanko czy sony ma cos takiego jak batery beckpac jak w gopro? Na stronie sony w akcesoriach nic takiego nie znalazlem a nie ukrywam ze dlugosc dzialania na bateri to dla mnie wazne. Jak to wyglada u sony tez tak marnie jak w gopro?
Napisano 31 marzec 2014 - 14:01
Rejestruj nie filmy lecz emocje / Nie oglądaj filmów, spróbuj zrobić to sam żyj, zacznij żyć!
Napisano 31 marzec 2014 - 14:38
Kolory wyglądają naprawdę dobrze
Napisano 31 marzec 2014 - 14:47
mnie ta stabilizacja rajcuje
Napisano 31 marzec 2014 - 20:26
Napisano 31 marzec 2014 - 20:34
Witam
Takie pytanko czy sony ma cos takiego jak batery beckpac jak w gopro? Na stronie sony w akcesoriach nic takiego nie znalazlem a nie ukrywam ze dlugosc dzialania na bateri to dla mnie wazne. Jak to wyglada u sony tez tak marnie jak w gopro?
Raczej nie ma takich akcesoriów. Czas nagrywania na oryginalnej baterii to około 2h.
Forum użytkowników -
Napisano 03 kwiecień 2014 - 10:54
"mnie ta stabilizacja rajcuje :twisted:"
dokładnie! stabilizacja w takiej kamerce sportowej wydaje się obowiązkowa. Poważnie myślałem nad driftem ale teraz sony ją przebija pomimo wielu innych wad to wygrywa własnie stabilizacja- szczególnie na rowerze w terenie musi być spora różnica. Ideałem byłby dla mnie Drift ze steadyshotem ale czy jest na to szansa w tym sezonie? Moze jakieś rozwiązania firmwarowe?
Napisano 07 kwiecień 2014 - 17:23
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Napisano 15 kwiecień 2014 - 15:52
Ale nie wali po . . . . jak . . .
Teraz przydało by się porównanie Drifta, Sony i GP! W sumie prócz tech trzech kamer na rynku nie ma nic sensowniejszego
|
Porównania → Porównania kamer →
Sony Action Cam HDR-as100 vs GoPro Hero3+ BlackNapisany przez Bartq , 20 mar 2014 sony action cam, SAC, HDR 100 i 3 więcej |
|
|
|
GoPro be a Hero → Akcesoria → Akcesoria →
CamOne Gravity - stabilizator do CamOne i GoProNapisany przez Bartq , 18 mar 2014 gopro, stabilizator i 4 więcej |
|
|
||
|
Drift Innovation → Akcesoria → Zasilanie →
Problem z ładowaniem baterii Ghost-SNapisany przez ayu , 11 sty 2014 ghost-s, kamery sportowe |
|
|
|
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → CamOne →
CamOne Infinity - dane techniczneNapisany przez Bartq , 12 sty 2014 camone, kamery sportowe |
|
|
||
Sony Action Cam → Akcesoria → Akcesoria →
Akcesoria Sony Action Cam - katalogNapisany przez Filonnet , 20 lis 2013 sony action cam, akcesoria |
|
|