Witam, przeglądając forum nie znalazłem odpowiedzi na moją bolączkę - kolejną, bo widzę, że Hero 3 obdarowuje każdego indywidualnie. Zakupiłem ładowarkę sieciową oryginalną na 2 USB 1A po to aby móc nagrywać w ust.time-lapse, nie martwiąc się, że bateria mi się rozładuje. Instrukcja wyjaśnia, że jest możliwość nagrywania i jednoczesnego ładowania baterii, jednak z tym ładowaniem jest inaczej, bo odpalona kamera z podłączoną ładowarką, która sygnalizuje proces ładowania, po około 3 godzinach się wyłącza a bateria jest rozładowana i zaczyna się na nowo proces ładowania. Normalny proces ładowania przebiega normalnie bateria trzyma ok 1 godziny. Wiadome jest, że podczas pracy kamery, kiedy podłączona jest pod ładowarkę czas ładowania jej się wydłuża ale nie, że ładowanie nie jest na tyle wydajne i bateria się rozładowuje po tych 3 godzinach. Automatyczne wyłączanie mam na MANUAL, zresztą takich długich czasów wyłączania nie można ustawić. Testy już robiłem z włączonym wi-fi i podgląd na ipadzie i bez wi-fi i zawsze kamera podobnie się wyłączała. Dziś na noc ponowny test start o 22:00 i o 1:00 kamera przestała nagrywać, wykonała 174 po 4 mb jedno. Kartę mam Sandiska 32GB z formatowaną na FAT'a, upgrade kamerki z 15 grudnia. Ktoś może podobne rozterki przeżywa? Ktoś jakąś radą zarzuci?