Napisano 12 maj 2014 - 15:07
Napisano 12 maj 2014 - 17:59
nie ma tam zadnej dziurki, to jest tylko szybkozłączka do szyny i tyle
Napisano 12 maj 2014 - 18:04
Panowie, a jakie ma to zastosowanie, takie mocowanie oprócz wymienionego przez kolegę LeoDogg? Bo tak się zastanawiam jakbym to mógł wykorzystać i nic mi do głowy nie przychodzi oprócz wspomnianych produkcji sportowo-ekstremalnych.
Napisano 13 maj 2014 - 06:26
Chłopie a ty gdzie tam widzisz nawet jakąś dziurkę ?
(Nie mówiąc o profilowaniu )
W sieci sporo zdjęć GoPro, ale jak się człowiek nie zna i w rękach nie miał kamery to nie wiem, który element jest którym... Widziałem w sieci analogiczne "coś" z gwintem więc myślałem, że w zestawie jest właśnie z gwintem
Dzięki za odpowiedzi.
Jednym słowem trzeba kupić mocowanie do gorącej stopki z gwintem i "przelotkę" z gwintu na mocowanie GoPro.
Napisano 14 maj 2014 - 08:57
Panowie, a jakie ma to zastosowanie, takie mocowanie oprócz wymienionego przez kolegę LeoDogg? Bo tak się zastanawiam jakbym to mógł wykorzystać i nic mi do głowy nie przychodzi oprócz wspomnianych produkcji sportowo-ekstremalnych.
Dla przykładu;
jesteś fotografem i w ten sposób nagrywasz ciekawy materiał typu backstage z sesji. Fajne promo.
Inna sprawa robisz reportaż (np. jakiś duży event / koncert) i chcesz pokazać ludziom jak to wygląda z drugiej strony.
Pzdr
Napisano 14 maj 2014 - 18:38
Napisano 15 maj 2014 - 16:45