Czy znacie jakis program w ktorym moglbym poprawic jakosc moich filmikow? Chodzi o to, ze mam kilkanascie nagran z gopro ktore zostaly juz w jakims zwyklym programie skonwertowane i tak na szybko, nie chodzilo o jakosc tylko zeby wrzucic na iphone i pokazac kumplom.. pozniej wypadek i tak dalej.. oryginaly usunela mi dziwczyna z laptopa poniewaz policja szukala nagran bo na kasku byla naklejka gopro oraz uchwyt wiec szperali za kamerami oraz video. Mam wiec troche materialu i chcialbym je poprawic nieco z gory dzieki za info.
POPRAWA JAKOSCI VIDEO?
Rozpoczęty przez klamothp , 22 sie 2014 14:25
Napisano 22 sierpień 2014 - 19:30
Nie da się zrobić czegoś z niczego. Także i w przypadku video. Nie stworzysz realnie lepszej jakości gdy nie masz już dobrego materiału wejściowego. Także na drugi raz nie usuwaj a jak już musisz bo coś (jak wyżej napisałeś -policja) to zgraj gdzieś na płytę i dobrze zabunkruj gdzieś pod ziemią czy coś. Chociaż nie wiem czemu ukrywasz materiał przed policją. No ale to już nie moja sprawa.
- Blog rowerowy
- Profil pinkbike
- Kanał YT
- Profil pinkbike
- Kanał YT
Napisano 23 sierpień 2014 - 09:41
Rozumiem... thx za info. Filmiki skasowała mi dziewczyna podczas mojego pobytu w szpitalu, a że bylem jakby to ująć nieobecny przez tydzień (utrzymywany w śpiączce) nie pytała tylko działała :-/. Jeżdżę na motorze i filmiki które miałem na dysku były niezłymi dowodami na przynajmniej zabranie prawka mi i wielu znajomym...
Napisano 23 sierpień 2014 - 10:34
@Gravis Spokojnie, kolega po prostu powiedział nam o swojej sytuacji i tyle. Bez agresji Ciebie może nie interesuje, ale nie mów w imieniu forum. Może ktoś był ciekawy , jak do tego doszło
- klamothp i David Zavadzki przyznali pochwałę
Gopro Hero 3+ Black Edition + 2x Sandisc Extreme 32GB + 2x Sandisc Ultra 32GB
Kanał:
Wróć do Porady, triki, ulepszenia - wszystkie modele · Następny nieczytany temat →