Jak exportujesz plik w gopro studio to daj custom i ustaw większa ilośc bitrate. Np. Tyle ile masz w pliku początkowym przed obróbka.Teraz zrobiłem prawie to samo w Sony Vegas 12 i jest dobrze. A mimo to chciałbym korzystać z GPStudio gdyż ma bardzo wiele ciekawych opcji i jest łatwy w obsłudze itd.
GoProCineForm Studio - wersja 2.0
Rozpoczęty przez Sebastian , 10 wrz 2013 07:10
Napisano 02 listopad 2013 - 08:43
Napisano 07 kwiecień 2014 - 19:47
Po pierwsze sprawdź czy masz na pewno wersję 2.0, bo ta pierwsza to był żart. Właśnie ona co chwila przestawała odpowiadać. Jeśli to nie wina samego programu to obstawiam dość wolnawy procesor w tych wersjach macbooków. Spróbuj dać mu odpocząć i podczas pracy wyłącz inne zadania w tle.
Napisano 07 kwiecień 2014 - 20:58
A czy to jest możliwe w tym programie aby spowolniony materiał miał dźwięk ?
Tak, po prostu podczas wstepnej konwersji (STEP 1)dajesz mniejsz ilosc klatek niz oryginalny plik. Wtedy dziala. Sztuczka nie uda sie kiedy zmieniasz predkoc filmu juz podczas sklejania (STEP 2).
Lol, piszac z iMaca nie moge robic polskich znakow na forum.
Napisano 07 kwiecień 2014 - 22:07
Nie ogarniam z tym rolnikiem. Chodzi o 'filmik'? Moje GPstudio było kapryśne na filmy nienagrywane gopro, czasem nie chciało na nich pracować. W sumie, ja kiedy zacząłem mieć problemy z tym programem, po prostu go usunąłem i pobrałem od początku. Za darmo, mało waży, więc szybko przeciśnie się przez światłowód. Reinstalacja nigdy nie zaszkodzi.
Wróć do GoPro Studio 2.0 · Następny nieczytany temat →