Kto może wynająć kamerę GHOST?
Każdy, kto ukończył 18 lat i może to udowodnić odpowiednim dokumentem ze zdjęciem. Musimy też poznać Twój nick z forum

Na jak długo można wynająć kamerę GHOST?
3 dni (nie licząc czasu trwania wysyłek)
Ile to kosztuje?
3 dniowy test kamery GHOST dla wszystkich forumowiczów serwisu kosztuje 0 zł!
Jak mogę kamerę odebrać? Czy mogę otrzymać ją wysyłkowo?
Kamerę odebrać można osobiście pod adresem:
ul. Kartezjusza 2 w Warszawie w lokalu firmy Camonboard s.c.
(poniedziałek – piątek w godzinach 10-18).
lub wysyłkowo po uprzednim uzgodnieniu terminu/kaucji/adresów pod numerami: 505 992 455 / 502 629 081
Prosimy uprzednio o kontakt telefoniczny celem rezerwacji produktu na dany okres. Nie możemy zagwarantować dostępności kamery testowej w danym terminie - działamy wg zasad „kto pierwszy ten lepszy”, dlatego zdecydowanie nie odkładaj testowania na ostatnią chwilę!
Co jest potrzebne oprócz dokumentu ze zdjęciem?
Wypełnienie na miejscu/online krótkiego formularza wynajmu. Każdy nick z forum to jednorazowe prawo do darmowego testowania kamery HD GHOST w ramach niniejszej promocji.
Czy muszę wpłacać kaucję przy wynajmie?
Tak. Wysokość kaucji: 700 zł. Kwota jest w pełni do zwrotu w momencie otrzymania z powrotem sprawnej kamery GHOST lub w przypadku zakupu – w pełni uwzględniona przy rozliczeniu.
Co w przypadku zniszczenia/kradzieży?
Wszystko można zniszczyć mechanicznie, nawet kamerę GHOST

Jak mam kamerę zwrócić?
Wynajętą kamerę trzeba zwrócić w miejscu pobrania (adres powyżej) osobiście lub w postaci wysyłki kurierskiej najpóźniej czwartego dnia od momentu otrzymania kamery do testów!
Każdy dzień zwłoki w oddaniu kamery GHOST to koszt 50 zł, potrącany z uiszczonej zaliczki.
Zapraszamy!