Akcesoria GoPro - branding GoPro
Rozpoczęty przez Filonnet , 02 sty 2013 15:45
Napisano 03 listopad 2013 - 22:17
Witam. Mam pytanie odnośnie oryginalnego przylepca zakrzywionego. Zamocowałem go na moim kasku motocyklowym. Dziś dopadł mnie deszcz i wszystko dość mocno zmokło. Powiedzcie mi czy to ma jakikolwiek wpływ na to czy będzie się on trzymał słabiej czy co?
Zapraszam na mój kanał Youtube Subskrypujcie i oglądajcie filmy
Napisano 04 listopad 2013 - 13:15
Aby byc pewnym że oryginalny przylepiec będzie mocno trzymał jest wymagane wyczyszczenie powierzchni na której zostaje naklejony. Dodatkowo możliwe jak najsilniej docisnąć go, aby nie były w samym przylepcu dziur oraz w ramach możliwości co najmniej 2-3h przed użyciem nakleić już. Wtedy nie martw się żadnym deszczem, śniegiem itp warunkami pogodowymi - nic się nie stanie.
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 04 listopad 2013 - 14:36
Przed przyklejeniem powierzchnię odtłuściłem acetonem. Przylepiec dociskałem co chwila bardzo mocno. Odczekałem całą noc rano bez kamerki pojechałem do szkoły a zamontowałem ją dopiero wieczorem czyli minęło około 20 godzin.
Napisano 04 listopad 2013 - 16:13
Na jednej krawędzi nie złapało tak idealnie i nie wiem czy się tym przejmować bo wcześniej było mniej ale jeszcze troszkę się tak jakby odkleiło i tak już chyba jest cały czas.
Tak to wygląda
Tak to wygląda
Napisano 04 listopad 2013 - 18:54
No szpara jest i może tam woda się zatrzymywać.
Spróbuj docinać może złapie, jeśli nie rozgrzej delikatnie końcówkę suszarką i powinno się dać dokleić do końca
Spróbuj docinać może złapie, jeśli nie rozgrzej delikatnie końcówkę suszarką i powinno się dać dokleić do końca
Pozdrawiam
Sebastian
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 04 listopad 2013 - 20:03
Kleiłem to już jakiś czas temu ( ok 2 tygodnie). Dociskając nie złapie, suszarką nie próbowałem. I nie wiem czy teraz złapie bo to już mogło nabrać pyłków itp i nie wiem... :/ może bym czymś podkleił.
Napisano 04 listopad 2013 - 22:13
Nie wiem czy nie lepiej po prostu naklejkę kupić ponownie.Około 2$ na dx.com, albo w Polsce widziałem na metry około 25 zł.(nie musisz metra kupować).
Pozdrawiam
Sebastian