Dodatkowa bateria i ładowarka
Rozpoczęty przez Nera7 , 04 lis 2013 22:04
Napisano 14 kwiecień 2014 - 15:18
Panowie zamierzam kupić dodatkowe akumulatory i do tego ładowarkę, znalazłem taki zestaw: Czytałem na forum, że Newell jest ok, więc rozumiem, że można kupować? Bateria nie jest chyba znacząco gorsza od oryginalnej?
Druga sprawa, a raczej pytanie dotyczy Battery BacPac, rozumiem, że w zestawie powinny znajdować się dodatkowe drzwiczki żeby zmieścić ten gadżet w obudowie? Myślę co kupić, ale w związku z tym, że na razie mam sporo innych wydatków wybiorę chyba tańszą opcje i zakupie baterie + ładowarka sieciowa żeby szybciej się ładowały akumulatory, a BacPac może w przyszłości przy przypływie gotówki i jeszcze jedno pytanie, czy można korzystać z BacPac'a jeżeli w kamerze znajduje się zamiennik, a nie oryginalna bateria, czy może BacPac nie będzie jej "czytał"?
Napisano 12 maj 2014 - 15:17
Tak ładowarka jak najbardziej. Jedynie jeśli możesz poczekać polecam kupić na dx.com ponieważ taniej wychodzi a w tej cenie możesz kupić ładowarkę na dwie baterie.
Jeśli kupisz BacPack dostajesz drzwiczki a nawet w wersji limitowanej dostaniesz obudowę z Hero 3 zwykłej.
A mi właśnie dzisiaj po podłączeniu do komputera BacPack po prostu przestał ładować.Gwarancja do jutra hahaha
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!