GoPro App - problemy z łącznością
Rozpoczęty przez raVonline , 21 lut 2013 15:01
Napisano 16 kwiecień 2013 - 20:02
Wlasnie sie zastanawiam co rwentulanie dokupic czy wifi backpacka czy lcd back packa ale jak czytam to i to i to ma spore wady.
A czy te same wady występowały również w Wifi backpacku? Bo ponoć z 3 jest lepiej niż z całym backpackiem Wifi podłączonym do Hero 1 oraz 2.
Napisano 18 kwiecień 2013 - 16:32
Mam kłopot, ponieważ nie widzi mi kamera opcji "phone/tablet". Nie widziała od początku, ani po aktualizacji ze strony producenta. Moja wersja gopro to white, pomoże ktoś dociec co i jak, może mieliście podobny kłopot? Nie mogę przez to skorzystać z opcji, dla której tak naprawdę tą kamerę kupiłem synchronizując z tel
Napisano 30 kwiecień 2013 - 17:51
Mam podobny problem z połączeniem wi-fi, jak koledzy powyżej.
Niby telefon widzi sieć stworzoną przez kamerę, ale łączy się i zapamiętuje tylko na chwilkę. Jest "Zapamiętano. Zabezpieczenie protokołem WPA/WPA2 PSK."
W momencie gdy telefon rozpoczyna ponowne skanowanie sieci ( a robi to, nie wiem dlaczego co kilkanaście sekund) - z kamerką rozłącza. Następnie znowu wyświetla "uzyskiwanie adresu IP...." i tak w kółko.
Co robić z tym ustrojstwem ?
Jakieś pomysły od bardziej doświadczonych?
Niby telefon widzi sieć stworzoną przez kamerę, ale łączy się i zapamiętuje tylko na chwilkę. Jest "Zapamiętano. Zabezpieczenie protokołem WPA/WPA2 PSK."
W momencie gdy telefon rozpoczyna ponowne skanowanie sieci ( a robi to, nie wiem dlaczego co kilkanaście sekund) - z kamerką rozłącza. Następnie znowu wyświetla "uzyskiwanie adresu IP...." i tak w kółko.
Co robić z tym ustrojstwem ?
Jakieś pomysły od bardziej doświadczonych?
Napisano 23 maj 2013 - 15:21
Witam,
Mam ten sam problem co Marcin. U mnie aktualizacja nie pomogła. Zaktualizowałem oprogramowanie GoPro, utworzyłem nazwę, hasło itd. i nadal jest to samo czyli szuka, znajduje kamerę, zapamiętuje i zaraz rozłącza i tak w kółko. Czy jest jakieś rozwiązanie? telefon to Samsung galaxy Ace.
Mam ten sam problem co Marcin. U mnie aktualizacja nie pomogła. Zaktualizowałem oprogramowanie GoPro, utworzyłem nazwę, hasło itd. i nadal jest to samo czyli szuka, znajduje kamerę, zapamiętuje i zaraz rozłącza i tak w kółko. Czy jest jakieś rozwiązanie? telefon to Samsung galaxy Ace.
Napisano 09 listopad 2014 - 22:47
u mnie sprawa wygląda tak, gdy miałem gopro 3+ silver działało idealnie na telefonie, teraz zakupiłem GP 4 black i gdy chcę podłączyć do tel (sony xperia z1) znajduje telefon po wpisaniu nr pin wyskakuje wiadomość "please try again or visit our support website for additional help" Dodam, że na tablecie normalnie się łączy i działa. Ktoś coś pomoże?
Napisano 09 luty 2015 - 15:53
Cześć! Mam wielki problem proszę pomóżcie: Mam gopro 3+ sliver i miałem podgląd na telefonie i ogólnie był połączony telefon z kamerką dziś włączam i problem z uwierzytelnianiem wifi na telefonie mam za tydzień ferie muszę mieć podgląd próbowałem już wszystkiego!!!