Witam;
Czy Drift dostarcza dla użytkowników swoich kamer oprogramowanie do edycji video ? Znalazłem tylko aplikację do sterowania w wersji mobilnej, natomiast czegoś na komputer PC nie mogę się doszukać ...
Pozdrawiam
Pan Robótka
mistrzCK, dnia 10 Gru 2013 - 22:18, napisał:
Na stronie GoPro może zarejestrować się każdy. Każdy też może pobrać oprogramowanie. Pytanie zatem czy cineform czyta pliki z Drifta? Próbował ktoś?
Pozdrawiam
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Niestety nie obrobisz tych plikow.
Zabezpieczyli sie w ten sposob, ze pliki owszem otworzysz i mozesz je dodac do swojego filmiku, ale nie masz mozliwosci ich przyciecia,
co za razem dyskwalifikuje obrobke.
To co daje sie jeszcze sensownie obrobic, to zdjecia z obcych (nie GP) urzadzen, lub tak jak wspomnialem rowniez filmiki ale tylko w calosci.
PS. Chyba, ze ktos ominal ten problem, to chetnie sam skorzystam z podpowiedzi.
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Powiem tak ten cineform to też pic na wodę choć nie wiem jak dokładnie jest ze stabilnością 2'ki ale chyba lepiej niż z 1. Po za tym jak pisałem pare razy na forum dobrze pare złotych zainwestować w program dla spokoju. Druga sprawa jeżeli kupicie komputer to też raczej w pakiecie nie dostaniecie programów office'ów i całej całej reszty!
Drift Innovation, dnia 11 Gru 2013 - 20:49, napisał:
Leży i kwiczy bo nie ma oprogramowania do montażu z kamerą? A Sony, Canon, Nikon i dziesiatki innych producentów też tak "leży i kwiczy"? Nie popadajmy w skrajności - DRIFT GHOST-S jest tańszy od konkurencji o 300 zł, do tego daje lepszą baterię i ekran i 1 mocowanie więcej. Ma też być oprogramowanie? Bądźmy ciut bardziej obiektywni.
Oj tam, oj tam. Już nie chwalcie tak tego Ghost-S . Nie no taka prawda ale programik zawsze się przyda
.
Mój sprzęt:
| Laptop Y580 - i7 3610QM / GTX 660M / Matryca HD / 1000 GB HDD 5400 rpm / 4 GB ram / Windows 7 Home Premium 64-bit
| Smartfon - Xperia U
ale taka prawda jest że Drift daje więcej za mniej... ok nie daje +10 pkt lansu za GOPRO! ale jak tak dalej pojdzie to drift odbierze część tortu GP
i powiedzenie że najlepsza alternatywą dla GoPro jest używane GoPro można chyba już zarchiwizować.
Sądze że panowie z drifta powinni solidnie przemyśleć bardziej rozszerzoną promocję na ,,eSkę" by więcej ludzi nie tlko z forum moglo kupić w Drifta w dobrej kasie.
To była by najlepsza promocja... resztęzrobi youtube i vimeo ...
sory za oftop