Witam;
Czy Drift dostarcza dla użytkowników swoich kamer oprogramowanie do edycji video ? Znalazłem tylko aplikację do sterowania w wersji mobilnej, natomiast czegoś na komputer PC nie mogę się doszukać ...
Pozdrawiam
Pan Robótka
Na stronie GoPro może zarejestrować się każdy. Każdy też może pobrać oprogramowanie. Pytanie zatem czy cineform czyta pliki z Drifta? Próbował ktoś?
Pozdrawiam
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Niestety nie obrobisz tych plikow.
Zabezpieczyli sie w ten sposob, ze pliki owszem otworzysz i mozesz je dodac do swojego filmiku, ale nie masz mozliwosci ich przyciecia,
co za razem dyskwalifikuje obrobke.
To co daje sie jeszcze sensownie obrobic, to zdjecia z obcych (nie GP) urzadzen, lub tak jak wspomnialem rowniez filmiki ale tylko w calosci.
PS. Chyba, ze ktos ominal ten problem, to chetnie sam skorzystam z podpowiedzi.
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
Powiem tak ten cineform to też pic na wodę choć nie wiem jak dokładnie jest ze stabilnością 2'ki ale chyba lepiej niż z 1. Po za tym jak pisałem pare razy na forum dobrze pare złotych zainwestować w program dla spokoju. Druga sprawa jeżeli kupicie komputer to też raczej w pakiecie nie dostaniecie programów office'ów i całej całej reszty!
Leży i kwiczy bo nie ma oprogramowania do montażu z kamerą? A Sony, Canon, Nikon i dziesiatki innych producentów też tak "leży i kwiczy"? Nie popadajmy w skrajności - DRIFT GHOST-S jest tańszy od konkurencji o 300 zł, do tego daje lepszą baterię i ekran i 1 mocowanie więcej. Ma też być oprogramowanie? Bądźmy ciut bardziej obiektywni.
Oj tam, oj tam. Już nie chwalcie tak tego Ghost-S . Nie no taka prawda ale programik zawsze się przyda .
Mój sprzęt:
| Laptop Y580 - i7 3610QM / GTX 660M / Matryca HD / 1000 GB HDD 5400 rpm / 4 GB ram / Windows 7 Home Premium 64-bit
| Smartfon - Xperia U
ale taka prawda jest że Drift daje więcej za mniej... ok nie daje +10 pkt lansu za GOPRO! ale jak tak dalej pojdzie to drift odbierze część tortu GP
i powiedzenie że najlepsza alternatywą dla GoPro jest używane GoPro można chyba już zarchiwizować.
Sądze że panowie z drifta powinni solidnie przemyśleć bardziej rozszerzoną promocję na ,,eSkę" by więcej ludzi nie tlko z forum moglo kupić w Drifta w dobrej kasie.
To była by najlepsza promocja... resztęzrobi youtube i vimeo ...
sory za oftop