Popatrz Screen porównujący GP3 z ISAW
Isaw jest ok, wydaje się ciekawym produktem, ale szkoda, że to kolejna kopia pomysłu konstrukcyjnego GoPro. O ile byłoby ciekawiej, gdyby Koreańczycy zaproponowali własną wizję kamery sportowej?
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
" ... leży i kwiczy..." wyrwane zostało z kontekstu. Wcześniej napisałem: "... pod tym względem..." (oprogramownia) i dalej to podtrymuję. Nie faworyzuję tu jakiejś marki stwierdzam tylko fakty. Podaję za i przeciw ponieważ jestem zainteresowany kupnem jakiejś kamerki. Jakiej ... najlepszej do moich potrzeb. Dla mnie taka kamerka to CAŁÓŚĆ , nie liczy się szpan czy coś tam jeszcze liczy się UŻYTECZNOŚĆ i jakość zarówno produkowanych materiałów foto/video jak i samej kamerki. Przeglądałem już parę konstrukcji : gp,sony, jvc. Ta ostatnia najbardziej mi się podobała ale też ma pewien minus -za mała rozdzielczość zdjęć podobnie do sony które w timelapse oferuje tylko 2mp. Drift oferuje naprawdę wiele za niezłą cenę ale pod względem softu leży i kwiczy. Dla ghost-s dla mnie jako użytkownika androida nie oferuje nic jak na razie nawet aplikacja do wifi jest niedostępna a znając wcześniejsze problemy z tą platformą na wiele bym nie liczył. Soft do obróbki kupię sobie jaki będę chciał i potrzebował ale apki do wifi sobie nie kupię a to dla mnie ważna kwestia. Poza tym kamerka jest super, moim zdaniem dużo bardziej poręczna od GP.
gapeman, dnia 12 Gru 2013 - 09:25, napisał:
No tak tylko do ghosta hd też jest apka tylko użytkownicy bardzo narzekają że nie działa a ghd jest już na rynku jakiś czas i co i .....Jest apk do ghost-s wyszła 10 grudnia....
Co prawda nie działa jeszcze jak powinna .. ale to początek ...
Drift Innovation, dnia 12 Gru 2013 - 07:39, napisał:
Isaw jest ok, wydaje się ciekawym produktem, ale szkoda, że to kolejna kopia pomysłu konstrukcyjnego GoPro. O ile byłoby ciekawiej, gdyby Koreańczycy zaproponowali własną wizję kamery sportowej?
Co by nie mówić mi się Ghost-s nie podoba ze względu na swoją "parówkową" budowę .
Mój sprzęt:
| Laptop Y580 - i7 3610QM / GTX 660M / Matryca HD / 1000 GB HDD 5400 rpm / 4 GB ram / Windows 7 Home Premium 64-bit
| Smartfon - Xperia U
gapeman, dnia 12 Gru 2013 - 09:25, napisał:
Jest apk do ghost-s wyszła 10 grudnia....
Co prawda nie działa jeszcze jak powinna .. ale to początek ...
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!