Popatrz Screen porównujący GP3 z ISAW
Isaw jest ok, wydaje się ciekawym produktem, ale szkoda, że to kolejna kopia pomysłu konstrukcyjnego GoPro. O ile byłoby ciekawiej, gdyby Koreańczycy zaproponowali własną wizję kamery sportowej?
- ciekawa alternatywa - sprawdź!
- oficjalny FB - zapraszamy!
" ... leży i kwiczy..." wyrwane zostało z kontekstu. Wcześniej napisałem: "... pod tym względem..." (oprogramownia) i dalej to podtrymuję. Nie faworyzuję tu jakiejś marki stwierdzam tylko fakty. Podaję za i przeciw ponieważ jestem zainteresowany kupnem jakiejś kamerki. Jakiej ... najlepszej do moich potrzeb. Dla mnie taka kamerka to CAŁÓŚĆ , nie liczy się szpan czy coś tam jeszcze liczy się UŻYTECZNOŚĆ i jakość zarówno produkowanych materiałów foto/video jak i samej kamerki. Przeglądałem już parę konstrukcji : gp,sony, jvc. Ta ostatnia najbardziej mi się podobała ale też ma pewien minus -za mała rozdzielczość zdjęć podobnie do sony które w timelapse oferuje tylko 2mp. Drift oferuje naprawdę wiele za niezłą cenę ale pod względem softu leży i kwiczy. Dla ghost-s dla mnie jako użytkownika androida nie oferuje nic jak na razie nawet aplikacja do wifi jest niedostępna a znając wcześniejsze problemy z tą platformą na wiele bym nie liczył. Soft do obróbki kupię sobie jaki będę chciał i potrzebował ale apki do wifi sobie nie kupię a to dla mnie ważna kwestia. Poza tym kamerka jest super, moim zdaniem dużo bardziej poręczna od GP.
No tak tylko do ghosta hd też jest apka tylko użytkownicy bardzo narzekają że nie działa a ghd jest już na rynku jakiś czas i co i .....Jest apk do ghost-s wyszła 10 grudnia.... Co prawda nie działa jeszcze jak powinna .. ale to początek ...
Isaw jest ok, wydaje się ciekawym produktem, ale szkoda, że to kolejna kopia pomysłu konstrukcyjnego GoPro. O ile byłoby ciekawiej, gdyby Koreańczycy zaproponowali własną wizję kamery sportowej?
Co by nie mówić mi się Ghost-s nie podoba ze względu na swoją "parówkową" budowę .
Mój sprzęt:
| Laptop Y580 - i7 3610QM / GTX 660M / Matryca HD / 1000 GB HDD 5400 rpm / 4 GB ram / Windows 7 Home Premium 64-bit
| Smartfon - Xperia U
Jest apk do ghost-s wyszła 10 grudnia.... Co prawda nie działa jeszcze jak powinna .. ale to początek ...
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!