Zauważyłem już jedną rzecz. Nie wiem czy coś mi sięzrypało podczas aktualizacji softu, ale podczas każdego włączania kamery (już ponad 5 razy) pokazuje mi się komunikat wifi initilizing. Macie jakiś pomysł dlaczego?
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi
Pisałem w tej sprawie do dystrybutora. Taki jest to urok softu, wg nich raczej nie można tego wyłączyć. Mnie również to irytuje. Generalnie komunikat sam w sobie tragedią nie jest, ale uniemożliwia rozpoczęcie nagrywania zaraz po włączeniu urządzenia. Efekt tego jest taki, że kamerę można nazwać gotową do użytku nie po sekundzie, a po 4-5 sekundach od włączenia.
Ogólnie rzecz ujmując, jestem dość mocno rozczarowany kamerą od Drifta. Bardzo długo zastanawiałem się nad zakupem innych kamer od konkurencji. Wybór padł jednak na Ghost-S z racji wbudowanego ekranu, świetnej baterii i w sumie małej ilości negatywnych komentarzy. Oprogramowanie ma jednak wiele wad po dzień dzisiejszy (kamerę mam blisko dwa lata), z producentem nie ma żadnej rozmowy - piszą, że oprogramowanie "zaraz będzie wypuszczone", a po roku nie mogą dotrzymać słowa. Dystrybutor nic nie wie, bo tyle co producent udostępni. Ponadto kamerę reklamowałem chyba 6 razy. Z powodu oprogramowania, z powodu samej pękniętej klapki i z powodu zalania przez pękniętą klapkę. Moim zdaniem nie jest to sprzęt warty swoich pieniędzy, za który oferuje go dystrybutor. Powinien ułatwiać życie i urozmaicać wykonywanie codziennych treningów, a w gruncie rzeczy utrudnia je i powoduje, że zamiast skupiać się na wykonywaniu treningu skupiamy się na tym czy sprzęt działa, a jeśli działa, to czy tak jak powinien.