Jakie polecacie dobre programy do odróbki filmów z GoPro Hero3+ oprócz GoPro studio i Cinefrom bo tam nie mogę przejść do 2 etapu ponieważ film mi się nie ładuje?
Programy do obróbki filmów
Rozpoczęty przez Michał GTR , 09 sty 2014 08:59
Napisano 09 styczeń 2014 - 09:22
Czy nie pomyślałeś, że może być to spowodowane konfiguracją sprzętową komputera, na którym pracujesz ?
Co do programów, to masz cały wachlarz możliwości, od Adobe After Efects, Magix Video, Pinnacle Studio, Sony Vegas, Windows Movie Maker, Final Cut Pro i jeszcze można było by wymieniać.
Tu masz link to tematu o programach http://kamerypov.pl/...je-na-komputer/
GoPro Hero 3+ Black + Battery BacPac + SanDisk Extreme 32GB
Napisano 11 styczeń 2014 - 17:05
Czy nie pomyślałeś, że może być to spowodowane konfiguracją sprzętową komputera, na którym pracujesz ?
Co do programów, to masz cały wachlarz możliwości, od Adobe After Efects, Magix Video, Pinnacle Studio, Sony Vegas, Windows Movie Maker, Final Cut Pro i jeszcze można było by wymieniać.
Tu masz link to tematu o programach http://kamerypov.pl/...je-na-komputer/
A masz jakiś pomysł co mógłbym zrobić żeby mi GP studio działało tak jak należy np. ściągnąć coś?
Napisano 21 kwiecień 2014 - 10:17
Pamiętam ze był tutorial w programie bardzo ładny i łatwy do przyswojenia. Ale kto w tych czasach chce czytać lub się uczyć?
Wysłane z mojego HTC One dual sim przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 21 kwiecień 2014 - 10:20
Samo GoPro Studio jest do podstawowej obórbki. Dalej proponuję Sony Vegas/Premiere Pro + Adobe After Effects .
Mój sprzęt:
| Laptop Y580 - i7 3610QM / GTX 660M / Matryca HD / 1000 GB HDD 5400 rpm / 4 GB ram / Windows 7 Home Premium 64-bit
| Smartfon - Xperia U
Napisano 13 maj 2014 - 04:52
Co ty gadasz, mało materiałów?
Pełno tego w sieci jest. Do jakiej wersji cie interesują? Duży portal z forum i dodatkami fcp. co
Pełno tego w sieci jest. Do jakiej wersji cie interesują? Duży portal z forum i dodatkami fcp. co
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Napisano 15 grudzień 2014 - 01:02
witam
Moj pierwszy post, przymierzalem sie do zakupu gopro pol roku, padło na hero3, ale jednak kupilem hero2 za grosze.
Bede jej używał jako wideorejestratora do auta a w ciepłe dni jako kamerka na rower
Problem jest taki ze 1minuta materiału 1080p/30 zajmuje jakies 250MB, (probowalem zrobic rezise w gopro studio na 720p ale wychodziło moze 20MB mniej) paranoja.
Potrzebuje wiec program ktory z resizuje mi troche te nagrania, przynajmniej o polowe.
Zadnych opcji nie potrzebuje, tylko ten nieszczesny resize.
Wróć do GoPro Hero3 · Następny nieczytany temat →