Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość sprawdzenia "przebiegu" kamery JVC GC-XA1? Czy jest jakis software, ktory umozliwia uzyskanie takich informacji? Nigdzie nie moge znalezc informacji na ten temat...Z gory dziekuje i pozdrawiam
Przebieg kamery JVC GC-XA1
Rozpoczęty przez sociech , 15 sty 2014 11:02
jvc gc-xa1 przebieg jvc kamera sportowa kamera przebieg kamery software do kamery#2
Napisano 15 styczeń 2014 - 11:56
Siemka! Takiej informacji nie udzieli Ci nikt na chwilę obecną - a o ile to już serwis. Nie słyszałem o takim program do żadnej z kamer. Choć wątpię by serwis dysponował nawet oprogramowaniem sprawdzającym przebieg kamery. Z drugiej strony kamera to nie lustrzanka czy aparat.
Napisano 26 styczeń 2014 - 16:45
Mi się wydaje, że w kamerach może być podobnie jak w aparatach - pliki są zapisywane z odpowiednią liczbą, wskazującą, które z kolei jest to zdjęcie czy film. W GoPro i Drift tak rzuciłem na to okiem i też jest jakaś zależność, ale to trzeba dokładniej przetestować - jak na nazewnictwo wpłynie formatowanie/zmiana karty, jak zapisuje pliki w przypadku filmów, jak w przypadku zdjęc, timelapse itp.
FORUM | | |
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: jvc gc-xa1, przebieg, jvc, kamera sportowa, kamera, przebieg kamery, software do kamery
Start... → Co kupić ? →
Zamierzam kupić kamerę do 500 zł - zastanawiam się którą z poniższych wybraćNapisany przez chamskipro , 30 kwi 2017 pierwsza kamera, kamera, pov i 1 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery →
Nagrywanie ciągłe MM333Napisany przez MM333 , 28 mar 2017 Kamera, gow pro, kamera, dron i 1 więcej |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
GoPro vs Xiaomi vs SJ5000Napisany przez kelesky , 08 lut 2017 kamera, sportowa, wybór, gopro i 4 więcej |
|
|
|||
Giełda → Sprzedam →
[Sprzedam] Kamera sportowa Lamax X8 Electra 4kNapisany przez auth666 , 16 sty 2017 giełda, lamax, x8, kamera i 2 więcej |
|
|
|||
Sony Action Cam → Kamery → FDR-X1000VR →
Nie mogę odtworzyć filmu na komputerzeNapisany przez owolcz , 10 sty 2017 kamera, sony, filmy |
|
|