no widzisz zle zrobiłem... chętnie sie teraz wymienię z hero 4 na hero 2, ktoś chętny?
a taka ?
też zobaczyłem dopiero bo czasie
jeżeli faktycznie ma takie parametry to jest extra, patrzyłem na sandisk extreme pro zapis 90mb/s kosztuje 426 pln !!!!!!!!!!! cena samsunga jest do przyjęcia
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 30 styczeń 2015 - 14:44
Pozdrawiam
Sebastian
MacBooK Retina ME294 15"2.3GHz/16GB/512GB
Używaj funkcji Szukaj na forum, nie stosowanie się do wskazania będzie karane !!
Siemka, odświeżam temat. Jestem nowy w temacie kamerek. Czytałem, że do GoPro Hero 3+ BE polecacie kartę SanDisk Extreme 64 gb.
Planuję kupić na allegro ale nie rozumiem czemu w zalecanych kartach prędkość zapisu ma 45 Mb/s, a w aukcjach jest napisane 40...
Karta trochę kosztuję i nie chce kupić złej, proszę pomóżcie, aukcje z której chce kupić :
Siemka, odświeżam temat. Jestem nowy w temacie kamerek. Czytałem, że do GoPro Hero 3+ BE polecacie kartę SanDisk Extreme 64 gb.
Planuję kupić na allegro ale nie rozumiem czemu w zalecanych kartach prędkość zapisu ma 45 Mb/s, a w aukcjach jest napisane 40...
Karta trochę kosztuję i nie chce kupić złej, proszę pomóżcie, aukcje z której chce kupić :
na Twoim miejscu darowałbym sobie allegro z tego względu że jest tam mnóstwo podróbek i wybrałbym któryś ze sklepów internetowych typu, agito, morele, x-kom, lub kupił np. u dystrybutora marki GoPro np. gohero lub podobnych
widzę że na wet nie patrzyłeś na te strony co podałem tylko założyłeś że są droższe
jak trafisz trafną szt. to i tak będziesz musiał kupić drugi raz
może uda Ci się kupić akurat oryginał, poszukaj jeszcze kartę Samsung Pro, ja mam 2 i polecam, szczególnie że na wyżej podanych stronach można trafic promocję na te karty, co za różnica wydać w Twoim przypadku 184pln a 200 na kartę Samsunga, 16 pln różnicy a ryzyko mniejsze
Twoja decyzja jak i Twoje pieniądze
pozdrawiam
Użytkownik jacqu1916 edytował ten post 21 wrzesień 2015 - 14:53