Dzięki Freg.Nice za chęć pomocy.Mój problem polega na tym, że zrobiłem już aktualizację do najnowszej wersji, choć najnowszą miałem, ale ktoś pisał, że to pomoże, więc spróbowałem, ale nic to nie dało. Jeżeli chodzi o kable, to sprawdziłem na 6-ciu kablach i historia jest ta sama, kamera się ładuje, ale komp jej nie widzi, sprawdzałem na trzech kompach i nic. Sprawa jest oczywista, uszkodzony port w kamerze. Koresponduję z GoPro a oni chyba mnie mają za nie w pełni rozumu i napisali, że są gotowi i chętni do udzielenia pomocy i proszą o sprawdzenie innym kablem, który z chęcią mogą mi wysłać, chyba wcale nie przeczytali mojego maila, w którym wyraźnie napisałem, że sprawdziłem na 6-ciu kablach, które są dobre. Napisali jeszcze, żebym poszedł do jakiegoś sklepu i poprosił, żeby pracownik sklepu sprawdził, pewnie myślą, że sprzedawca ma jakiś magiczny kabelek, który przewodzi drogą powietrzną i że to zadziała. Moje wrażenie jest takie, że GoPro poprostu robi wszystko, żeby tej kamery nie wymienić, bądź naprawić, a mnie mają za debila. Ja mogę pojechać do sklepu i kupić 100 kabli i sprawdzać, ale to nic nie da. Wysłałem im krótki film na którym widać wszystko co opisuję i to , że kamera nie działa, mam nadzieję, że tym razem mi pomogą. Szczerze powiem, że nie spodziewałem się takich problemów z tą firmą i już na pewno nic więcej od GoPro nie kupię.