Witam
Piszę do was gdyż mam wrażenie ze moja kamerka GoPro Hero 3 Silver Edition ma taką przeciętną jakosc. Wiem, że to nie Black Edition ani nie Hero 3+ ale moim zdaniem jest średnia jakosc. Zmieniłem na 1080p i 30fpsów tak że juz krok w przód. Mianowicie problem polega w montazu. Używam do tego Sony Vegas Pro 11 ustawiłem sobie już odpowiedni template do tego 1080p(1920x1080), ale jakosc jaka jest otrzymywana po renderowaniu jest beznadziejna. Może muszę nagrywać jakos przez protune? Bawić się z kolorami? Dodam że film który dodałem jest to zupełny surowy film 0 poprawek wrzuciłem, obciełem i zrenderowałem. Muszę cos pogrzebać w kamerce? Teraz nagrywam tylko na 1080p 30fps nie uzywam tego Protune bo jak uzyłem raz to jakiś wyblakły obraz był... Trzeba umieć z tego korzystać Nie wiem jak to ludzie robia, że na tej samej kamerce co ja mam wyciągają 2x lepsze efekty. Mam kamerkę class 10, Matryca jest wyczyszona tak, że nie wiem w czym rzecz. Pobrałem GoPro Studio 2.0, ale ten program jest kiepski do obróbki jedynie to jest świetny pod rednerowanie bo faktycznie po renderowaniu w GoPro studio 2.0 jest lepsza, ale jak porównam edit w Sonym a edit w GoPro Studio to szkoda słow. Zresztą na 100% mogę robic w sonym ( tak mi się zdaje) bo dużo osob co ogladam na youtube jak jezdza po lesie, po górach na motocyklach to maja super jakosc a uzywaja ta sama kamere. Co mi poradzicie?
Mój film: