Panowie zwracam się do was z takim o to problemem, na sprzęcie "kręcącym" się nie znam tak dobrze jak na "pstrykającym" więc wolałem zapytać osoby bardziej obeznane w temacie. Szukam kamery, która poradzi sobie z nagrywaniem w nocy, nie chodzi tutaj o drogie "jasne" kamery, tylko takie, które będą posiadały tryb nocny, chodzi mi tutaj o takie coś co miały kamery z lat 90tych, te na taśmę. Obraz wtedy robił się zielonkawy, chodzi tutaj chyba o podczerwień, mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi. Wiem, że kamery posiadają wbudowaną lampę, ale niestety tutaj chodzi o nagrywanie bez. Są też jasne kamery, ale to są bardzo duże koszta, ja mam budżet max 700zł, najlepiej nowa żebym mógł się pobawić i "pomacać" w sklepie typu MediaMarkt czy coś tego typu. Dzwięk do sprawa drugorzędna, powiedziałbym, że najmniej istotna, ma być dobra jakość w dzień i ten tryb nocny, dobry zoom też by się przydał. Znalazłem na stronie MM coś takiego:
Ale w pierwszym jak i drugim przypadku nie piszą nic o trybie nocnym, są przyklady trybów tematycznych typu fajerwerki, zachód słońca itp. Pomóżcie wybrać coś sensownego, ewentualnie nakierujcie pod jakimi hasłami szukać tego trybu nocnego o którym piszę, z góry dzięki za posty