Mocowanie: Lustrzanka + GoPro
Rozpoczęty przez LeoDogg , 24 mar 2013 14:02
Napisano 13 maj 2014 - 06:26
Chłopie a ty gdzie tam widzisz nawet jakąś dziurkę ?
(Nie mówiąc o profilowaniu )
W sieci sporo zdjęć GoPro, ale jak się człowiek nie zna i w rękach nie miał kamery to nie wiem, który element jest którym... Widziałem w sieci analogiczne "coś" z gwintem więc myślałem, że w zestawie jest właśnie z gwintem
Dzięki za odpowiedzi.
Jednym słowem trzeba kupić mocowanie do gorącej stopki z gwintem i "przelotkę" z gwintu na mocowanie GoPro.
Napisano 14 maj 2014 - 08:57
Panowie, a jakie ma to zastosowanie, takie mocowanie oprócz wymienionego przez kolegę LeoDogg? Bo tak się zastanawiam jakbym to mógł wykorzystać i nic mi do głowy nie przychodzi oprócz wspomnianych produkcji sportowo-ekstremalnych.
Dla przykładu;
jesteś fotografem i w ten sposób nagrywasz ciekawy materiał typu backstage z sesji. Fajne promo.
Inna sprawa robisz reportaż (np. jakiś duży event / koncert) i chcesz pokazać ludziom jak to wygląda z drugiej strony.
Pzdr
Napisano 14 maj 2014 - 18:38
Idziesz na inwentaryzację budynku.
Nie ma szans żeby wszystko sfotografować. Braki zazwyczaj wyskakuja jak sobie to rysujesz w domu. Film jest wtedy bardzo pomocny bo możesz znaleźć to co przeoczyłeś na fotkach.
Generalnie jaki zawód lub hobby, takie zastosowanie.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SGPT12 przy użyciu Tapatalka
Nie ma szans żeby wszystko sfotografować. Braki zazwyczaj wyskakuja jak sobie to rysujesz w domu. Film jest wtedy bardzo pomocny bo możesz znaleźć to co przeoczyłeś na fotkach.
Generalnie jaki zawód lub hobby, takie zastosowanie.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SGPT12 przy użyciu Tapatalka
Napisano 15 maj 2014 - 16:45
Mój kolega z internetu został zaatakowany za fotografowanie. Gdyby nie przymocowane GoPro do lustrzanki prawdopodobnie nie miałby dowodów i nie odzyskałby pieniędzy od gościa za lustrzankę.
Jak widać, powodów czy zastosowań jest bardzo wiele
Tapnięte z TapaTalkiem pod Nexus 5
Jak widać, powodów czy zastosowań jest bardzo wiele
Tapnięte z TapaTalkiem pod Nexus 5
Wróć do Porady, triki, ulepszenia - wszystkie modele · Następny nieczytany temat →