siemanko filmowcy ;p
przepraszam za takie agresywne ruchy
różnica jest widoczna po filmie wrzuconym ja youtube w mp4, a na kompie w mp4 od razu z kamery, w gorszej jakości oczywiście
Na wstępie się przywitam, bo jest to mój pierwszy post na tym forum
Kamerkę GoPro Hero 2014 kupiłem tydzień temu, miałem już okazje trochę ją potestować - na pewno w tej cenie jest to świetna propozycja, kamerka ma znakomitą baterie i bardzo przyzwoitą jakość obrazu przy dobrym nasłonecznieniu. Większą recenzje + pliki w oryginalnym mp4 wrzuciłem tutaj:
Drugi plik wysłałem na YT, ale wkrótce zuploaduje go w mp4 i dam linka tutaj. W tej cenie mogę tylko polecić, ale nie jestem pewien czy wygrywa jakością obrazu z GoPro 2 - nie miałem jej.
Bateria po 4 miesiącach używania dzień w dzień
1:05 dwie kreski
1:45 jedna kreska
2:50 zero kresek
3:10 kaput
filmy dzielone na 17 minut
wczoraj widziałem u znajomego hero4 black, film 4k i telewizor 4k, kopara opada, miałem pozostać przy hero ale już zaczynam odkładać ;p na black
w dniu premiery kamerkę kupiłem chyba za 550, a tera widzę że cena wzrosła do 600, czy mi pamięć szwankuje?
Pozostałe kamery sportowe lub typu POV → Pozostałe →
Problem Kamera SJCAM SJ4000 Wi-FiNapisany przez binek12399 , 26 kwi 2015 sjcam, sj4000, wi-fi, problem i 4 więcej |
|
|
|||
Start... → Co kupić ? →
sj4000 czy rd990Napisany przez advance , 27 gru 2014 redleaf, sj4000, rd990, 100zł i 1 więcej |
Gorący |
|
|