Witam,
Mój problem polega na tym że, po zgraniu z gopro 3+ silver filmów 1080/25 lub 50kl lub 720/100 poprostu przycinają lagują itp. To samo jest gdy zgram filmiki ze zwykłej kamery na ręke sony hd tylko one są w formacie .mts Jedynie w miare płynnie chodzą z gopro 720p/25kl. Mam 8 miesięcznego laptopa, sprawdzałem czy niema jakiś wirusów spowalniający sprzęt ale wszystko jest ok, zainstalowałem klite codek pack+ vlc. Próbowałem na 3 różnych odtwarzaczach ale nigdzie nie idzie płynnie. Mój sprzęt to:
Samsung ativbook 9lite, Win 8.1, 4GB Ram ddr3, AMD quad core up to 1.4ghz, karta amd radeon hd8250, dysk SSD.
Czy czegoś mi jeszcze brakuje ? Czy po prostu sprzęt nie wydala? Troche jestem załamany bo kupiłem nowego laptopa z myślą o gopro bo na poprzednim lapku też przycinało a tu prosze jest to samo:(
Przycinanie , lagowanie itp.
Rozpoczęty przez mirooosss , 22 paź 2014 08:39
Napisano 22 październik 2014 - 12:11
Jeżeli chodzi o net.framework to z tego co wiem to win 8.1 ma już go wgranego. Quick time i silverlight mam zainstalowane. Wsadziłem lepszą kartę sandisk ultra i teraz przycina tylko przy 1080p/50 i 720p/100, odnosze wrażenie że może karta graficzna nie wydala.
Wróć do Porady, triki, ulepszenia - wszystkie modele · Następny nieczytany temat →