Uszkodzona Soczewka/ Obiektyw gopro hero 3 BE RATUNKU !!!
Rozpoczęty przez go4fun , 02 lis 2014 22:59
Hero 3 obiektyw uszkodzony#1
Napisano 02 listopad 2014 - 22:59
Witam wszystkich prosze o pomoc
Podczas lądowania dji phantom 2 obiektyw dotchnął ziemi i powstało pęknięcie soczewki, co w takiej sytuacji kamera nie jest moja pozyczylem ja i teraz bardzo potrzebuje wyjść z tej niezręcznej sytuacji czy mozna gdzies kupic taka czesc zamienna i w prosty sposob ja wymienic czy co w takiej sytuacji, zaznaczam ze najprawdopodobniej nie posiadam paragonu ani dowodu zakupu. Ratunku !!! Jest to kamera gopro Hero 3 BE czy jest we Wrocławiu jakis serwis ktory naprawia takie cuda . Jestem bezradny
Podczas lądowania dji phantom 2 obiektyw dotchnął ziemi i powstało pęknięcie soczewki, co w takiej sytuacji kamera nie jest moja pozyczylem ja i teraz bardzo potrzebuje wyjść z tej niezręcznej sytuacji czy mozna gdzies kupic taka czesc zamienna i w prosty sposob ja wymienic czy co w takiej sytuacji, zaznaczam ze najprawdopodobniej nie posiadam paragonu ani dowodu zakupu. Ratunku !!! Jest to kamera gopro Hero 3 BE czy jest we Wrocławiu jakis serwis ktory naprawia takie cuda . Jestem bezradny
Napisano 03 listopad 2014 - 10:15
Po pierwsze użyj opcji szukaj. Nikt tego nie naprawia ani we Wrocławiu ani w żadnym innym mieście. Możesz sobie zrobić to na własną rękę kupując soczewkę od dystrybutora lub od chińczyka. Wtedy tracisz gwarancję na kamerę. Soczewka nie dotknęła ziemi bo moje chłopaki rzucają po ścianach kamerę i jakoś nic nie pękło, ale nauczony na błędach zainwestowałem w osłonkę.Tu link z moimi perypetiami z soczewką
http://kamerypov.pl/...yw/?hl=soczewka
Pozdrawiam
Napisano 03 listopad 2014 - 12:22
Tak szukałem i opisywałes uszkodzenia hero 2 ja posiadam 3 i dlatego założyłem ten temat
W takim razie prosiłbym nadal o pomoc
W takim razie prosiłbym nadal o pomoc
Po pierwsze użyj opcji szukaj. Nikt tego nie naprawia ani we Wrocławiu ani w żadnym innym mieście. Możesz sobie zrobić to na własną rękę kupując soczewkę od dystrybutora lub od chińczyka. Wtedy tracisz gwarancję na kamerę. Soczewka nie dotknęła ziemi bo moje chłopaki rzucają po ścianach kamerę i jakoś nic nie pękło, ale nauczony na błędach zainwestowałem w osłonkę.Tu link z moimi perypetiami z soczewką
http://kamerypov.pl/...yw/?hl=soczewka
Pozdrawiam
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Hero 3, obiektyw, uszkodzony
Giełda → Sprzedam →
Gimbal FeiyuTech G4 - używanyNapisany przez ZiGi , 10 mar 2017 gimbal, FeiyuTech, Hero 3 i 2 więcej |
|
|
|||
GoPro be a Hero → Kamery → GoPro Hero3 →
GoPro 3 Black Edition - Problem z kolorami / niebieskie przepaleniaNapisany przez glaz.maciek , 07 paź 2015 GoPro, Hero 3, Black, Edition i 1 więcej |
|
|
|||
|
Forum → Śmietnik →
obiektyw do robienia zdjęć pod/nad wodąNapisany przez cegla07 , 02 lip 2015 gopro, obiektyw |
|
|
||
GoPro be a Hero → Akcesoria → Zasilanie →
PowerVault – walizka ładująca GoProNapisany przez Bartq , 22 cze 2015 gopro, hero 4, hero 3, hero 3+ |
|
|
|||
|
Giełda → Sprzedam →
[Sprzedam] dekielki ochronne do Hero3+ Hero4Napisany przez jacqu1916 , 03 lut 2015 dekielki, hero3+, hero4, obiektyw i 1 więcej |
|
|