Uchwyt magnetyczny
Rozpoczęty przez KamilTeamTV , 21 gru 2014 17:09
Napisano 27 grudzień 2014 - 17:29
Chłopaki mają rację, wypadało się najpierw przywitać... ehh, niestety większość nowych użytkowników leci na chama z postami bez zwykłego "cześć".
Do rzeczy, na Twoim miejscu nie przymocowywałbym kamery za pomocą silnego magnesu, jak kamera ma na nim leżeć to może ją zepsuć.
PS. Wyjaśnienie całej kłótni:
Magnes = Przyciąga metale
Magnez = Np. b6
- Lukasz lubi to
Napisano 05 styczeń 2015 - 12:32
No raczej nie była bardzo wysoko, aby była stabilna, ja się nie znam, chce aby był mocny, bo wiadomo- boję się że spadnie, dlatego to piszę, aby ktoś mi jakiś dobry magnes polecił, żeby nic nie uszkodził w kamerze.
Na Twoim miejscu nie bawiłbym się magnesami, spróbuj z paskami mocującymi. Chłopaki (Priders itd.) nie zauważyli, że Ty nie masz SAC, tylko zwykłą kamerę.
Napisano 05 styczeń 2015 - 19:40
A polecisz jakieś ? Wiesz moim zdaniem lepszy byłby magnes, bo opaski nie wszędzie będą możliwe do zamontowania.
Chyba nie da się polecić paska mocującego. Idziesz do budowlanego, prosisz o paski mocujące, ale chyba najlepiej będzie jak poprosisz o opaski zaciskowe (to to samo), wybierasz kolor, do wyboru do koloru i masz, jak chcesz to możesz sprzedawcy pokazać zdjęcie. post-587-137699910707.jpg 20,66 KB 16 Ilość pobrań
Napisano 06 styczeń 2015 - 14:47
A ją chce wyglądać jak gwiazdy wreslingu ale nie chce mi się chodzić na siłkę co zrobić ?
A ma serio bo trochę mnie meczą takie tematy... Zrobię test:
Średnica magnesu 10cm
grubość magnesu 1,5cm
kamera sobie tak poleży nad nim kilka dni włączona i wyłączona i zobaczymy czy pole magnetyczne jej zaszkodzi
w kamerze karta SANDISK EXTREME
_DSC4871.JPG 56,76 KB 13 Ilość pobrań _DSC4875.JPG 49,15 KB 13 Ilość pobrań
a więc kamera spędziła na magnesie już 40 godzin !!! w tym czasie zużyła 3 baterie, jedna baterie miała ładowaną w kamerze na magnesie, nagrała dwie karty pamięci 64gb ...
Kamera działa i ma się dobrze
- Jc0b lubi to
Napisano 09 styczeń 2015 - 22:00
więc kamera spędziła 3 dni na magnesie nagrywała czuwała i tak w kólko...
kamera dziś działa jak ,,nowa" i nie widać żadnych efektów ubocznych
podsumowując:
Masz gopro 4 silver i kartę Sandisk extreme? używaj śmiało na magnesie i nie wierz w bajki że coś się stanie. dziękuje
Napisano 10 styczeń 2015 - 20:14
więc kamera spędziła 3 dni na magnesie nagrywała czuwała i tak w kólko...
kamera dziś działa jak ,,nowa" i nie widać żadnych efektów ubocznych
podsumowując:
Masz gopro 4 silver i kartę Sandisk extreme? używaj śmiało na magnesie i nie wierz w bajki że coś się stanie. dziękuje
On nie ma Gopro, nawet nie ma kamery sportowej, ma sony, ale to nie SAC.